Παπαπαναγής: «Σκληρό όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα»

Ποδόσφαιρο
Παπαπαναγής: «Σκληρό όπως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου καθοδήγησε τον ΟΦΗ στο σημερινό ματς

«Πικρή» γεύση άφησε στον ΟΦΗ η ισοπαλία με την Ξάνθη, με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Παπαπαναγής.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στο τεχνικό τιμ, υπογράμμισε ότι μπορεί το αποτέλεσμα στο τέλος της μέρας να θεωρηθεί θετικό, όμως είναι σκληρό για το χρονικό σημείο που διαμορφώθηκε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ήταν συγκινητική η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που έχουν δώσει τόσα συνεχόμενα ματς μέσα στον Ιανουάριο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Καταρχήν να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον προπονητή μας, τον κ. Γιώργο Σίμο. Είναι καλά, απλά δε μπορούσε να ταξιδέψει για να είναι μαζί μας. Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, πήραμε την πρωτοβουλία, που ήταν και το ζητούμενο. Δημιουργήσαμε φάσεις, σκοράραμε και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, μας έπιασε λίγο το αίσθημα αυτοσυντήρησης. Προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά είχαμε πολλές διακοπές και το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις μονομαχίες. Έγινε η ισοφάριση, με τον τρόπο που έγινε. Βρήκαμε το σθένος σε μια πολύ καλή αντεπίθεση και ισοφαρίσαμε, αλλά τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο από μια στατική φάση. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Για μας είναι λίγο σκληρό, γιατί αρκετά συχνά στα τελευταία λεπτά, είτε του παιχνιδιού είτε των ημιχρόνων δεχόμαστε γκολ. Είναι ένα πράγμα που μας απασχολεί, έχει κάποιες λογικές εξηγήσεις. Κλείνοντας να πω, ότι τελείωσε για μας ένας πολύ δύσκολος μήνας. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ παικτών, με συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, θα έχουμε εβδομάδα με την εβδομάδα για να δουλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες, για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια. Ήταν συγκινητικοί, με την έννοια ότι είχαμε πολλούς παίκτες, που έπαιξαν στα όρια τους. Ανταποκρίθηκαν και τελικά, στο τέλος ημέρας η ισοπαλία σε μία δύσκολη έδρα, μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, παρότι ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά».   

Για το χαρακτήρα που είχε η αναμέτρηση επισήμανε: «Ο όρος κομβικός, δε θα το έλεγα. Ήταν ένας ακόμη αγώνας, στη σειρά των παιχνιδιών. Το γεγονός, ότι τελειώνουν οι αγωνιστικές το διαφοροποιεί λιγάκι. Εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει. Στο τέλος, αν μας αξίζει κάτι να το πάρουμε».

Κλείνοντας, ανέφερε για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις: «Ο τρόπος που έγινε, το λεπτό που ήρθε η ισοφάριση σε πληγώνει, γιατί ήσουν πολύ κοντά σε μία νίκη. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Παντού συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είτε βάζεις το γκολ, είτε το δέχεσαι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News