ΟΦΗ: Το επίμονο φλερτ της «Εξάδας» μαζί του!

Απόψεις
ΟΦΗ: Το επίμονο φλερτ της «Εξάδας» μαζί του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη της Ξάνθης οι πόντοι μετράνε διπλά και για τις δύο πλευρές – Με το βλέμμα στραμμένο στη διαιτησία και στο VAR, ως επαρκώς υποψιασμένοι με όσα έχουν συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα…

 Ο ΟΦΗ έδειξε και με τον Ολυμπιακό – παρά την ήττα και τις βασικές απουσίες του- ότι είναι μια ομάδα με προσωπικότητα, επιδεικνύοντας με σταθερότητα υψηλό δείκτη στον προσανατολισμό του.

Η σοβαρότητα που διαπνέει το ποδοσφαιρικό του πιστεύω, είναι ο οδηγός της κρητικής ομάδας στις μάχες που απομένουν για τον στόχο της «εξάδας», καθώς ταιριάζει γάντι, σε όλα αυτά που δουλεύονται συστηματικά για να αναπτύξουν τις θεμελιώδεις ποδοσφαιρικές του αρχές.

Από την αρχή της σεζόν, παρά τις απανωτές απώλειες η ίδια η «εξάδα» έχει φλερτάρει πολύ δυνατά μαζί του, μαγνητίζοντας τον να προσπαθήσει περισσότερο για να κρατηθούν μαζί ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Ουδέν τυχαίο…

Το ματς στην Ξάνθη προσφέρει αυξημένα κέρδη αφού πρόκειται για μονομαχία δύο ομάδων που κοιτάζουν να επιτύχουν τον ίδιο στόχο. Αν για την Ξάνθη ''είναι το σημαντικότερο της χρονιάς'' για τον ΟΦΗ σημαίνει διπλά βαθμολογικά οφέλη.

Ο Σίμος δεν θα είναι εκεί, το πνεύμα όμως του προπονητή είναι πάντα μαζί με την ομάδα του.

Η όρεξη για τα εκτός έδρας παιχνίδια έχει ανοίξει καλά για τον ΟΦΗ μετά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη επιθυμώντας να δώσει συνέχεια.

Μια συνοπτική ανάγνωση δείχνει το προφίλ της συγκριτικής πορείας των δύο ισόβαθμων ομάδων.

Η Ξάνθη δεν έχει καταφέρει κατάφερε να σκοράρει στο 50% των εντός έδρας αγώνων της.

Ο ΟΦΗ δέχτηκε τουλάχιστον ένα  γκολ σε κάθε ένα από τους τελευταίους οκτώ  αγώνες του και έχει δεχτεί  τουλάχιστον ένα γκολ στο 100% των αγώνων εκτός έδρας. Το 73% των πόντων του ΟΦΗ  έχουν κερδηθεί στην έδρα του, έχοντας  χάσει το 70% των εκτός έδρας αγώνων. Παράλληλα έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε έναν από τους τελευταίους 10 εκτός αγώνες του.

Καιρός να τακτοποιηθεί και αυτό...

Ένα ζήτημα που αναγκαστικά θα εστιάσουμε την προσοχή στα Πηγάδια, είναι η διαιτησία και το VAR. Αναγκαστικά, μετά τα όσα έχουν συμβεί στο πρωτάθλημα και τις νωπές αναδείξεις για "παρένθετες" καταστάσεις σε ΠΑΕ.

Ο αναγκαστικά -επίσης- υποψιασμένος (δεν λέμε καχύποπτος) Έλληνας φίλαθλος, μπορεί να σκεφτεί και πέρα από το αγωνιστικό μέρος. Ειδικά όσοι έχουν την εμπειρία των πρωταθλημάτων, ξέρουν ότι οι στόχοι μπορούν να καλύπτονται από φάσεις που κρίνουν την έκβαση στην τρίχα.

 Μια άδικη απόφαση υπέρ του ενός... ένα (μη) πέναλτι, ένα οφσάιντ ή μη...

 Θα δούμε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News