Δεν ταξιδεύει με τον ΟΦΗ στην Ξάνθη ο Σίμος!

ΟΦΗ
Δεν ταξιδεύει με τον ΟΦΗ στην Ξάνθη ο Σίμος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σοβαρή ίωση τον άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι

Λαβωμένος πάει ο ΟΦΗ σε Ξάνθη τόσο στον αγωνιστικό χώρο με σημαντικές απουσίες όσο και στον πάγκο, καθώς η αποστολή ταξιδεύει στην Θράκη χωρίς τον Γιώργο Σίμο. 

Ο προπονητής της ομάδας ταλαιπωρείται από ίωση και αφού πρώτα μετέβη στο νοσοκομείο, ο γιατρός του συνέστησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες πέντε μέρες.

Όσον αφορά τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι, μετά από 1,5 περίπου μήνα επιστρέφει ο Ναμπί αλλά και ο Τσιλιανίδης που δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος αλλά και ο Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος δεν προπονήθηκε, λόγω προβλήματος στο μάτι, όπως και ο Βαγιεμπά Σακόρ. Εκτός αποστολής έμειναν και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ζοάο Βίκτορ και ο Νίκος Βαφέας.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Φερέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέντο, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή σήμερα το πρωί αεροπορικώς από το Ηράκλειο, μέσω Αθηνών, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) θα αναχωρήσει από την Καβάλα και πάλι με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News