ΟΦΗ

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα εισιτήρια που δόθηκαν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δεν θα δοθούν στο εξής εισιτήρια σε φιλάθλους αντίπαλων ομάδων αλλά και δεν θα ζητήσει ο ΟΦΗ εισιτήρια από οποιαδήποτε ομάδα…

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΟΦΗ, έκανε γνωστή τη θέση της σε ότι αφορά στα εισιτήρια που δίνονται στους φιλάθλους των αντίπαλων ομάδων που έρχονται στο «Γεντί Κουλέ», με αφορμή βέβαια τα όσα διαδραματίστηκαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα πλαίσια του αγώνα της 20ης αγωνιστικής και ενώ παράλληλα εκφράζεται μία δυσαρέσκεια για τη στάση που κράτησε μερίδα φιλάθλων του ΟΦΗ…

Όπως έγινε γνωστό η φιλοσοφία της ηρακλειώτικης ΠΑΕ είναι να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στα παιχνίδια κάτι όμως που δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση και ως εκ τούτου διευκρινίζεται ότι στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου θα είναι αρνητική η απάντηση της για την παραχώρηση εισιτηρίων σε οποιοδήποτε αίτημα αλλά και η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν θα ξαναζητήσει εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για το ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε μόνο ποδοσφαιρικά. Κινούμαστε δίχως παρεκκλίσεις, αποκλειστικά σε δρόμους που βοηθούν το άθλημα να πάει μπροστά, σεβόμενοι το ποδόσφαιρο σε όλες τις παραμέτρους του, δίχως να πράττουμε κατά το δοκούν.

Απ' την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι στο ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΟΦΗ, δε νοείται η διεξαγωγή αγώνα χωρίς την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να συναινέσουμε σε όλα τα αιτήματα των αντιπάλων μας σχετικά με παραχώρηση ξεχωριστής θύρας μεμονομένων φιλάθλων, αναλαμβάνοντας μάλιστα το όποιο κόστος (ηθικό και χρηματικό) από τη μετακίνηση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας.

Δυστυχώς στην απόφασή μας αυτή δεν βρήκαμε συμμάχους μερίδα των φιλάθλων της ομάδας μας. Πόσο μάλλον αυτούς των αντιπάλων ομάδων. Αντί να δείξουμε τη διαφορετικότητά μας, φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε λιγότερο για ποδόσφαιρο και περισσότερο για όλα όσα συνέβαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό δε μας εκφράζει και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

Απόφασή μας είναι σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας αλλά και σ' αυτούς των play off ή των playout, να απορρίψουμε κάθε αίτημα παραχώρησης εισιτηρίων, είτε οργανωμένης, είτε μεμονωμένης μετακίνησης κι αυτό αφορά, ανεξαιρέτως, σ' όλους τους αντιπάλους. Στο ίδιο πλαίσιο δεν πρόκειται να ξαναζητήσουμε εισιτήρια από οποιονδήποτε αντίπαλο σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας και βάζουμε το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια