Έριξε… το μπαλάκι στον Χρυσοχοίδη, "εμπλέκοντας" και την ΠΑΕ ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Έριξε… το μπαλάκι στον Χρυσοχοίδη, "εμπλέκοντας" και την ΠΑΕ ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επικίνδυνη» ανακοίνωση του υφυπουργείου αθλητισμού πριν το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς που δεν ξέφυγε κάτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ»

 «Επικίνδυνη» ανακοίνωση από το υφυπουργείο αθλητισμού πριν το ματς ΟΦΗ - Ολυμπιακού, έριχνε το μπαλάκι στην Αστυνομία σε όποια περίπτωση παρεκτροπών και ταυτόχρονα μοίραζε ευθύνες στην ΠΑΕ ΟΦΗ, που ούτε κατά διάνοια της αναλογούσαν.

Η επίσημη δήλωση ότι «η λήψη μέτρων είναι απόλυτη ευθύνη της αστυνομίας», έγινε  με αφορμή τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, κάνοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- έξω φρενών τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, έχοντας ήδη καταγράψει έξι συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για κατοχή ναρκωτικών, γκλομπς, κροτίδων και 34 προσαγωγές!

Αλλά και η αναφορά του υφυπουργείου αθλητισμού, ότι «είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού» πριν τη δική του απόφαση για τη μεμονωμένη μετακίνηση των «400», ξάφνιασε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που είδαν στα καλά καθούμενα να μπαίνουν… στο κάδρο, (αν συνέβαινε κάτι στο ματς),  αφού αυτό που ισχυρίστηκε ο υφυπουργός, δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε άμεση αλλά άτυπα, παραπέμποντας στην ανακοίνωσή της,  όπου τόνιζε ξεκάθαρα ότι δεν επρόκειτο να εκδοθούν εισιτήρια στη Θύρα 6, μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού για μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οργανωμένα ή μεμονωμένα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι, άρχισε αμέσως μετά από το "πράσινο" Αυγενάκη για τους «400» φίλους του Ολυμπιακού. Η απορία για όλη αυτή την «επικίνδυνη» πολιτική συμπεριφορά του υφυπουργείου, εγείρει ζήτημα εμπιστοσύνης στο μέλλον, όπου αναγκαστικά, θα πρέπει να φυλούν τα ρούχα τους…

Η δήλωση Αυγενάκη

«Με την από 15/1/2020 απόφασή μου (ΑΔΑ: 6ΝΥΝ4653Π4-ΔΙΣ), απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών.

Ωστόσο, είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η αξιολόγηση της κατάστασης και η λήψη μέτρων είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και εμπιστευόμαστε στο ακέραιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News