ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Μεγάλο ραντεβού στο "Θ. Βαρδινογιάννης"

ΟΦΗ
ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Μεγάλο ραντεβού στο "Θ. Βαρδινογιάννης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 17.15 με την κρητική ομάδα να τα δίνει όλα παρά τις απουσίες...

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:15, Novasports 2) για την εμβόλιμη 20ή αγωνιστική της Super League 1. Παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για τη νίκη.

Πρόκειται για μια νέα σημαντική πρόκληση, που μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Στην ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως με τη δύναμη της έδρας στοχεύουν στο “τρίποντο”.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή σε ό,τι αφορά την κανονική διάρκεια, καθώς απομένουν επτά αγωνιστικές. Κάθε βαθμός έχει μεγάλη σημασία και το διπλό στη Νέα Σμύρνη τόνωσε την αυτοπεποίθηση στις τάξεις του ΟΦΗ.

Χωρίς Τσιλιανίδη-Μάνο

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και δυστυχώς για την ομάδα του Ηρακλείου επιβεβαιώθηκαν δύο νέες απουσίες. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Μάνος δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Σίμου, καθώς δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά. Αμφότεροι “κληρονόμησαν” τραυματισμούς από το ματς με τον Πανιώνιο και έτσι δε θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έτσι, προστέθηκαν στο... απουσιολόγιο όπου βρίσκονται ήδη οι Ναμπί (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα) και Σακόρ.

Η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αναγκάζεται εκ νέου να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της για την αρχική 11άδα, όπου το ερωτηματικό προκύπτει στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στην άμυνα, η 4άδα με τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Γιαννούλη και Κοροβέση δύσκολα θα αλλάξει, ενώ από ’κει και πέρα η θέση του Νέιρα είναι “κλειδί” για τις υπόλοιπες επιλογές. Αν ο έμπειρος παίκτης αγωνιστεί δίπλα στον Μεγιάδο, τότε ο Βαζ θα πάει σε θέση “10” (όπως στη Νέα Σμύρνη) και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού ο Φερέιρα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα ο Νέιρα να παίξει ως επιτελικός χαφ, με το “δίδυμο” των Μεγιάδο και Στάικου να διατηρείται. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Βαζ θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα.

Στη 19μελή αποστολή μετέχουν οι: Σωτηρίου, Γουόλι, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Περδίκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Σουρνάκης, Φερέιρα, Σεμέντο, Βαζ, Φιγκεϊρέντο και Νοικοκυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News