default-image

Συμφωνία με Ζοάο Βίκτορ: Έρχεται στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος

Ποδόσφαιρο
Συμφωνία με Ζοάο Βίκτορ: Έρχεται στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει

Με τον Ζοάο Βίκτορ ανοίγει ο… χορός των μεταγραφών του Ιανουαρίου για τον ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε προφορικά με την ομάδα του Ηρακλείου και έρχεται αύριο για τις ιατρικές εξετάσεις και τα διαδικαστικά.

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ αρχικά είναι για 6μηνο συμβόλαιο και θα γίνει νέα συζήτηση το καλοκαίρι.  

Ο Ζοάο Βίκτορ είναι 31 ετών (7 Νοεμβρίου 1988) και έχει σημαντική πορεία, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Ναούτικο, Σάο Καετάνο, Τρέζε, Μπουνιοντκόρ, Μαγιόρκα, Ανόρθωση και εσχάτως στην Ουμ Σαλάλ του Κατάρ.

Στην Κύπρο διετέλεσε αρχηγός της Ανόρθωσης και είχε συνολικά 123 συμμετοχές και 18 γκολ για μια τετραετία, ενώ με τη Μαγιόρκα είχε 97 συμμετοχές και 1 γκολ σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, οι άνθρωποι του ΟΦΗ άλλαξαν… ρότα συγκριτικά με τα προφίλ παικτών που επιλέξουν συνήθως. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμπειρία και το βιογραφικό του, ενώ κάτι ανάλογο είχε γίνει και τον Ιανουάριο του 2019 με τον Κώστα Γιαννούλη.

Αξιολογήθηκε η προσωπικότητα του Ζοάο Βίκτορ και η επιρροή που μπορεί να έχει στην ομάδα συνολικά, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει μια καλή συμφωνία με «ανοιχτό διάλογο» και για μετά το καλοκαίρι.  Άλλωστε, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με σχετικά ψηλό κασέ.

Αγωνιστικά έχει ρυθμό, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο «έγραψε» την τελευταία συμμετοχή του με την Ουμ Σαλάλ του Κατάρ.

Βίντεο με τον Ζοάο Βίκτορ όταν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News