Φιγκεϊρέντο: Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό

ΟΦΗ
Φιγκεϊρέντο: Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος αναδείχθηκε MVP του περασμένου μήνα…

Ο Φιγκεϊρέντο ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του ΟΦΗ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Δεκέμβριο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του OFI TV για τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τον μήνα Δεκέμβριο. Επίσης αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" την Τετάρτη (22/1).

“Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που κάνω και το ποδόσφαιρο που παίζω και μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να παίζω. Πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Το μόνο που συζητούσαμε όλοι μαζί ήταν η νίκη, βγήκαμε έξω για να “πολεμήσουμε” και την πήραμε», είπε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε σε μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς”.

Ο Φιγκεϊρέντο παρέλαβε το βραβείο του στο OFI FC Official Store από τον κ. Νίκο Μαρκατάτο, ιδιοκτήτη της εταιρίας "Τεντομινωϊκή", η οποία αποτελεί χορηγό της ομάδας.

Η νικήτρια της κλήρωσης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μεταξύ των φιλάθλων που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ήταν η Πόπη Βλαστάκη. Την διπλή πρόσκληση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Θύρα 8 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» παρέλαβε από τα χέρια του MVP η κόρη της, Μαρία Γωνιανάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News