Ο Γιώργος Σίμος για την απαιτούμενη αντίδραση και τις μεταγραφικές κινήσεις

Αθλητισμός
Ο Γιώργος Σίμος για την απαιτούμενη αντίδραση και τις μεταγραφικές κινήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου

Στην αντίδραση που πρέπει να «βγάλει» ο ΟΦΗ στάθηκε ο Γιώργος Σίμος και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 41χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει καλά στο 2020 και θα επιδιώξει να το αλλάξει αυτό ως οικογένεια.

Αναλυτικά τόνισε: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ένα πρώτο μέρος αρκετά καλό για την ομάδα μας, αλλά δυστυχώς μπήκαμε στα αποδυτήρια χάνοντας 1-0 στο τελευταίο λεπτό. Χωρίς ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό μας επηρέασε, όπως φάνηκε. Ένα δεύτερο ημίχρονο, που δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε. Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για μας, τα παιχνίδια είναι αρκετά και πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε. Θα το κάνουμε. Είμαστε μια οικογένεια, το έχω ξαναπεί αυτό».

Ερωτηθείς για τη μεταγραφική δραστηριότητα επισήμανε: «Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και θέλουμε να ενισχυθεί η ομάδα μας. Δεν έχουμε ξεκινήσει τον Ιανουάριο καλά και πρέπει να βρούμε λύσεις. Η δουλειά μας είναι να ζήσουμε με την πραγματικότητα, αυτή που έχουμε τη δεδομένη στιγμή. Οι τραυματισμοί μας έχουν στοιχίσει στη συνοχή, αλλά και στη συνέπεια που είχαμε στον πρώτο γύρο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι πρέπει να βρούμε λύσεις, εμείς και οι ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News