Χωρίς Τσιλιανίδη σε Τρίπολη και Τούμπα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Τσιλιανίδη σε Τρίπολη και Τούμπα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η αποστολή για τα δύο προσεχή παιχνίδια- Συμμετέχει και ο Μαρινάκης…

Ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΟΦΗ για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο (15:00) η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει για τη Σούπερ Λίγκα τον Αστέρα στην Τρίπολη ενώ την Τετάρτη (15:00) θα παίξει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ μετά το αυριανό παιχνίδι θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη οπότε και θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη ενώ την Τετάρτη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη βάση του.

Ο Γιώργος Σίμος αποφάσισε σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή να αφήσει εκτός αποστολής τον Τσιλιανίδη που ήταν κουρασμένος ενώ κανονικά στην αποστολή συμμετέχει ο Μαρινάκης παρότι είναι τιμωρημένος αφού είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ναμπί και Σακόρ.

Ο Ναμπί έκανε σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο Σακόρ, ο οποίος παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης και αντίδρασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των δύο αγώνων. Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Figueiredo, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Neira, Semedo, Braun, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Mellado, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Vaz, Felipe Souza.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News