Γιώργος Σίμος: Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

ΟΦΗ
Γιώργος Σίμος: Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ και η ανάλυση για τη βαριά ήττα...

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο Γιώργος Σίμος μετά το χθεσινό παιχνίδι, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τη στήριξη, ακόμη και μετά το “βαρύ” 0-3.

Ο 41χρονος τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην αγωνιστική σταθερότητα που επηρεάζεται από τις απουσίες, αλλά και στη συνέχεια της προσπάθειας.

Αρχικά τόνισε για το ματς με τον “δικέφαλο”: «Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια. Γρήγορα έγινε το 0-2 και έγιναν εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το επόμενο ματς. Κρατάμε κάποια θετικά, όπως η επιστροφή του Μεγιάδο, που μας κάνει χαρούμενους, και τη δεύτερη συμμετοχή του Νοικοκυράκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, γιατί είναι δύσκολο στην Ελλάδα να είναι 0-3 στην έδρα της ομάδας και οι φίλαθλοι να μη σταματούν να τραγουδάνε. Για μας αυτό σημαίνει πολλά και τον ευχαριστούμε από καρδιάς. Τον περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι».

Για τη συνέχεια και αν τα αποτελέσματα φέρνουν έξτρα πίεση, είπε: «Για μας δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Ξεκινάμε σταθερά, όπως μετά από κάθε ματς, να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Είναι μια χρονιά που θα δούμε τα στάνταρ μας. Να δούμε τι ποδόσφαιρο θα παίξουμε, τι θα κατοχυρώσουμε και πώς θα πορευτούμε στο μέλλον. Δεν υπάρχει έξτρα πίεση».

Ερωτηθείς για την απόδοση του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα, υπογράμμισε: «Προσπάθεια γίνεται πάντα από τους ποδοσφαιριστές. Τους τελευταίους μήνες δεν μπορούμε να βρούμε μια σταθερή σύνθεση και κατ’ επέκταση σταθερότητα στην απόδοση. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο. Οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και συνεχίζουμε τη δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News