Mε πολλές απουσίες στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Mε πολλές απουσίες στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός αποστολής ο Σέρβος τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς…

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ.

Εκτός των δεδομένων απουσιών των Κρέσπο, Καντουρί και των μακροχρόνια απόντων, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τους Μάτος και Αουγκούστο να τίθενται νοκ άουτ και να προστίθενται στη μεγάλη λίστα των ποδοσφαιριστών στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Τρίτης (7/1) στο «Γεντί Κουλέ».

«Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα, σε αντίθεση με τους Λέο Μάτος και Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά στη Θεσσαλονίκη λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, επίσης, άφησε εκτός αποστολής και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Η απόφαση του, πάντως, δεν σχετίζεται από την απόδοση του Σέρβου τερματοφύλακα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής και πάλι στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Επίσης, στους αγώνες Κυπέλλου, βάσει της προκήρυξης, ο νεαρός τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος θα είναι ο ένας εκ των δύο παικτών που πρέπει να βρίσκονται στην 18αδα, με τον Φερέιρα να παίρνει μαζί του και τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Χάρη Τσιγγάρας. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μίροσλαβ Στοχ.

Πιο αναλυτικά η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πηγή: gazzeta.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News