Super League 1: Σενάρια για διακοπή του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Σενάρια για διακοπή του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο συνεδριάζει η Super League 1 για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι διακοπές στον ΟΦΗ έχουν ολοκληρωθεί και η ομάδα έχει επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς, όπως έγινε και σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ.

Πάντως άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στην Super League 1, καθώς αύριο υπάρχει μια κρίσιμη συνεδρίαση, που θα συζητηθεί το θέμα της αποχής των διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι έδειχναν αμετάπειστοι στην απόφασή τους. Επίσης υπάρχουν σενάρια για διακοπή του πρωταθλήματος με απόφαση Αυγενάκη, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, η προπόνηση έγινε με τους γνωστούς απόντες. Ο Ναμπί έκανε θεραπεία και ο Μεγιάδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αντοχής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (30/12), στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο ΟΦΗ φιλοξενεί το Σάββατο το Βόλο στο πρώτο ματς του 2019 και ακολουθεί την Τρίτη 9/1 το παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, με τα παιχνίδια με τις τωρινές εξελίξεις να βρίσκονται στον αέρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News