Υπερήφανος αλλά στεναχωρημένος ο Γιώργος Σίμος για το 1-1 με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Υπερήφανος αλλά στεναχωρημένος ο Γιώργος Σίμος για το 1-1 με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη…

Ο τρόπος που διαμορφώθηκε το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στεναχώρησε τους πάντες στο "στρατόπεδο" του ΟΦΗ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Σίμος.

Ο 41χρονος δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθειά τους, ενώ τόνισε ότι συνολικά η ομάδα του έχει πάρει το ελάχιστο από ό,τι δικαιούται βάσει απόδοσης.

Αρχικά υπογράμμισε για το χθεσινό ματς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί στο τέλος δεν πήραμε τη νίκη, που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Συνεχίζουμε. Ήταν το τελευταίο ματς για το 2019 στην έδρα μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν πολύ κοντά μας και μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού ήταν υποστηρικτικοί. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή και νομίζω ότι στο τέλος κάτι καλό θα βγει».

Για την εικόνα του αγώνα μετά την αποβολή του Σένκεφελντ επισήμανε: «Και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχαμε μπερδευτεί όταν ο αντίπαλός μας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Αντί να μας βοηθήσει, μας είχε μπερδέψει. Ξαναβγήκε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Δεν μπορώ, όμως, να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Στις στιγμές πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, και θα το κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ό,τι έχουνε πάρει το δικαιούνται. Δεν έχουμε πάρει τίποτα, παρά μόνο το ελάχιστο από αυτά που δικαιούμασταν, αλλά και αυτό είναι αρκετό για την προσπάθεια που κάνουμε».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την... κούρσα των πλέι-οφ τόνισε: «Το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι αρκετά καλό. Δεν υπάρχει δικό μας παιχνίδι που να μην κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ έχουμε έναν δύσκολο Ιανουάριο, με απαιτητικά παιχνίδια. Ίσως στο τέλος Ιανουαρίου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

Κλείνοντας, έκανε ένα σχόλιο για την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Θα αντιμετωπίσουμε τον περυσινό νταμπλούχο. Είναι δύσκολη κλήρωση και θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο τις πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό όμως θα το σκεφτούμε μετά το παιχνίδι με τον Βόλο. Μέχρι τότε έχουμε δύο παιχνίδια. Θα παλέψουμε στο γήπεδο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Δώνης: «Ο ΟΦΗ ξεχωρίζει»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Δώνης μετά το χθεσινό παιχνίδι. Τόνισε, μάλιστα, ότι παίρνει αυτό που αξίζει και πως δικαίως βρίσκεται στην πρώτη 6άδα, όπως και η ομάδα του.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι δυνατή στην έδρα της και έχει μια φιλοσοφία που μου αρέσει πολύ. Έπρεπε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και τακτικά. Οι παίκτες μου στη διαχείριση του παιχνιδιού, από το πρώτο έως το τελευταίο, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο ΟΦΗ παίρνει αυτό που του αξίζει, γιατί το δουλεύει στο γήπεδο και οι ομάδες που δουλεύουν θα δικαιωθούν, εν αντιθέσει με εκείνες που προσπαθούν να το "κλέψουν" και δε θα δικαιωθούν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News