Τεράστια θέληση: «Παρών» ο Σεμέντο στην αποστολή για Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Τεράστια θέληση: «Παρών» ο Σεμέντο στην αποστολή για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σίμου

Ένα απροσδόκητο ευχάριστο νέο προέκυψε από τη σημερινή τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της αυριανής (17:15) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λισάντρο Σεμέντο συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και ζήτησε από τον Γιώργο Σίμο να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το σπουδαίο παιχνίδι.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο 23χρονος εξτρέμ δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στον ώμο και έπειτα είχε στο ΒΑΚ συζήτηση με το ιατρικό επιτελείο και τον προπονητή του. Ο ίδιος τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα και φώναξε «παρών», αφού συναίνεσαν το ιατρικό και το τεχνικό τιμ.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπως και το πάθος του να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Το γεγονός ότι δεν έχει ενοχλήσεις στον ώμο είναι εξίσου σημαντικό και φυσιολογικό ταυτόχρονα για τον τραυματισμό αυτό.

Κίνδυνος υποτροπής θα υπάρχει ακόμη κι αν συμπληρωθούν οι τρεις εβδομάδες, που προέβλεπε το αρχικό χρονοδιάγραμμα, αν υπάρχει τραυματισμός στο ίδιο ακριβώς σημείο. Η βασική διαφορά είναι, ότι αν αποφασιστεί να χρησιμοποιηθεί αύριο, οι πιθανότητες για υποτροπή είναι περισσότερες, συγκριτικά με ένα μεγαλύτερο διάστημα αποχής. Η «δίψα» του Σεμέντο να αγωνιστεί αναδεικνύει το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ.  

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Σίμο να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Σ’ αυτή μετέχει για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, ο νεαρός επιθετικός Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Γουόλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Νοικοκυράκης, Φερέιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News