Λαμία-ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
Λαμία-ΟΦΗ 2-1 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φινάλε πρώτου γύρου με εκτός έδρας παιχνίδι για τους Κρητικούς

Με μία σημαντική αναμέτρηση ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει την Λαμία εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει το διπλό, μετά από τέσσερις ανεπιτυχής προσπάθειες στα ματς μακριά από τη… βάση της.

«Συνταγή»… ΑΕΚ από τον Γιώργο Σίμο, που επιλέγει ακριβώς την ίδια 11αδα.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr 

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση. 

8' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Ναμπί "βγάζει" τον Μάνο μόνο απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο (σε πλάγια θέση εντός περιοχής), που θα ανατρέψει τον επιθετικό του ΟΦΗ στην προσπάθεια του να πλασάρει. Αρχικά ο διαιτητής Γκορτσίλας είπε "παίζεται", όμως στη συνέχεια είδε τη φάση στο VAR και υπέδειξε την "ασπρη βούλα". 

11' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ο Ναμπί αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει μετά το γκολ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και μάλιστα θα γίνει αναγκαστική αλλαγή. Άτυχος ο άσος του ΟΦΗ, που φαίνεται να πονάει στο σημείο (δικέφαλο), που είχε τραυματιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

13' Νωρίς η πρώτη αλλαγή του ΟΦΗ, ο Στάικος στη θέση του Ναμπί, που στάθηκε άτυχος. Δε μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του ο σκόρερ του ΟΦΗ. 

17' Κίτρινη κάρτα στον Κοροβέση. 

19' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με το διαγώνιο σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. 

23' Νέα ευκαιρία για τους Κρητικούς. Ο Τσιλιανίδης "γυρίζει" τη μπάλα από δεξιά, ο Νέιρα θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως ο Θεοδωρόπουλος θα μπλοκάρει σταθερά. 

26' Εκτέλεση φάουλ του Ταϊρόν για τη Λαμία από καλή θέση εκτός περιοχής, η μπάλα θα φύγει πάνω από την εστία.

28' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο, για φάουλ στον Δημούτσο. 

33' Δυνατό σουτ του Τσιλιανίδη εκτός περιοχής, ο Μπεχαράνο θα βάλει τελευταία στιγμή την "κόντρα" και η μπάλα περνάει κόρνερ. 

34' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την ωραία πάσα του Νέιρα, ο Σεμέντο σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

35' Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, προβολή του Μαρινάκη από τη μικρή περιοχή, η μπάλα δε πήρε πολύ δύναμη και ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε σταθερά. 

36' Αλλαγή για τη Λαμία με τον Βασιλόγιαννη στη θέση του Ταϊρόν. 

44' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ: Ο διαιτητής Γκορτσίλας καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Λαμίας, για επαφή του Κοροβέση με τον Βασιλόγιαννη εντός περιοχής. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά από συννενόηση με το VAR, είδε και ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και φαίνεται ότι "χρεώνει" σπρώξιμο στον αμυντικό του ΟΦΗ.

45+1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 1-1: Εύστοχος ο Τουράμ από τα έντεκα βήματα, πετυχαίνει το 1-1. 

45+4' Συρτό σουτ του Σκόνδρα έξω από την περιοχή, ο Σωτηρίου αποκρούει σε κόρνερ.

Τέλος πρώτου μέρους, 1-1 το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό. 

46' Εκκίνηση στην επανάληψη. 

50' Ευκαιρία για τη Λαμία, με την κεφαλιά του Μπεχαράνο από τη μικρή περιοχή να φεύγει άουτ. 

57' Ο Μάνος θα βρεθεί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως υπό την πίεση του Αντέτζο, θα σουτάρει άσχημα άουτ από πολύ καλή θέση. Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. 

59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ 2-1: Σέντρα του Καραμάνου από αριστερά, λάθος αντίδραση των αμυντικών του ΟΦΗ και ο επερχόμενος Δημούτσος σημειώνει το 2-1. 

66' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Κουτρουμπή αντί του Μπράουν. 

68' Γύρισμα του Ρόμανιτς από αριστερά, τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Γιαννούλης και απομάκρυνε στη μικρή περιοχή προ του Βασιλόγιαννη. 

70' Κίτρινη κάρτα στον Σεμέντο. 

77' Και ο Στάικος θα δει την κίτρινη κάρτα. 

78' Φαλτσαριστό σουτ του Ρόμανιτς, η μπάλα θα περάσει άουτ. 

79' Τελευταία κίνηση από τον Σίμο, με τον Φιγκεϊρέντο στη θέση του Κοροβέση. 

81' Νέα αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Τουράμ θα κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

83' Αλλαγή για τη Λαμία, ο Τζανετόπουλος στη θέση του Ρόμανιτς. 

88' Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο. 

93' Τελευταία αλλαγή για τη Λαμία, ο Σάλιακας στη θέση του Καραμάνου. 

Τέλος του αγώνα, ήττα για τον ΟΦΗ με 2-1 από τη Λαμία. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έκανε μόλις μία τελική προσπάθεια. 

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ταϊρόν (36' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (93' Σάλιακας), Ρόμανιτς (83' Τζανετόπουλος), Τουράμ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (66' Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης (79' Φιγκεϊρέντο), Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (13' λ.τ. Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News