ΟΦΗ - Σεμέντο: Μήλον της έριδος, με ρήτρα και ποσοστό μεταπώλησης!

Απόψεις
ΟΦΗ - Σεμέντο: Μήλον της έριδος, με ρήτρα και ποσοστό μεταπώλησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρελό παιγνίδι! -Το ενδιαφέρον ΑΕΚ και Ολυμπιακού (και άλλων…) περνάει μέσα από την οψιόν αγοράς της κρητικής ΠΑΕ με τη Φορτούνα Σίταρντ που βλέπει την αξία του Πορτογάλου να έχει εκτοξευθεί με την φανέλα του ΟΦΗ

Τους έχει τρελάνει όλους ο Λισάντρο Σεμέντο με αποκορύφωμα τη δεσποτική του εμφάνιση με την ΑΕΚ. Μετράει έξι γκολ στο πρωτάθλημα και δύο ασίστ, έχοντας αγωνιστεί και στα 12 ματς της... κούρσας που έχουν φέρει τον ΟΦΗ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ που ήταν το τελευταίο του... θύμα, ήταν εκείνη που είχε καρφώσει τα μάτια της πάνω του, από νωρίς. Τώρα μετά την ήττα της με το έξοχο γκολ του Πορτογάλου επιθετικού, παραμιλάει. Σύμφωνα με τους "μάνατζερ" του μεταγραφικού ρεπορτάζ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού συνεχίζει, μετά από τη διερευνητική επαφή με τους Ολλανδούς, όπως και της ΑΕΚ...

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, η περίπτωση του Σεμέντο εξαρτάται από τη ρήτρα του ΟΦΗ με τη Φορτούνα Σίταρντ που ισχύει με τον δανεισμό του, μέχρι τις 30 του προσεχούς Ιουνίου.

Έτσι όποιες κινήσεις γίνουν νωρίτερα, θα εξαρτηθούν πρώτα (και βαρέως) από τι (και αν) θα θελήσει η κρητική ΠΑΕ.

Το ύψος της ρήτρας δεν έχει γίνει ευκρινώς γνωστό, καθώς οι διαρροές έλεγαν το περασμένο καλοκαίρι, ότι επρόκειτο για ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ, ενώ δημοσίευμα του «Sportime» κάνει λόγο για 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι η Φορτούνα Σίταρντ ξεκινάει τώρα τις απαιτήσεις της από τα 3 εκατομμύρια ευρώ κι αυτό μετά την «ανάσταση» του Πορτογάλου, με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Φυσικά αν προχωρήσει διαπραγμάτευση την περίοδο του Ιανουαρίου, είναι λογικό οι αξιώσεις της κρητικής ΠΑΕ θα απογειωθούν, σύμφωνα με τα συμφέροντά της...

Υπάρχει πάντως και όρος στην οψιόν αγοράς που δίνει το δικαίωμα στην ΠΑΕ ΟΦΗ να απολαύσει ένα σοβαρό ποσοστό μεταπώλησης, στην περίπτωση που η ίδια δεν καλύψει τη ρήτρα το καλοκαίρι και ο Σεμέδο, κάνει μεταγραφή αμέσως μετά την αγωνιστική του παρουσία του στον ΟΦΗ.

Βάσει αυτών, ο Γιώργος Σαμαράς που έχει χειριστεί εξ αρχής την υπόθεση, έχει επιτύχει μια πολύ καλή κι ανοικτόμυαλη συμφωνία.

Η σημερινή επαναφορά του Sportime κάνει λόγο για «ΟΦΗ-Σεμέντο: Επαέ χρυσάφι!». Δεν έχει άδικο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News