Έστειλαν «μηνύματα»: Επίσκεψη του ΟΦΗ στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Έστειλαν «μηνύματα»: Επίσκεψη του ΟΦΗ στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Μια σημαντική επίσκεψη σήμερα για τον ΟΦΗ, που ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ, αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου.

Ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης και οι Χουάν Νέιρα, Θανάσης Ντίνας βρέθηκαν κοντά στους μαθητές, μοίρασαν αυτόγραφα και τους έκαναν δώρο μπάλες.

Μια επίσκεψη αγάπης με ξεχωριστά «μηνύματα», με τον Ηλία Πουρσανίδη να τονίζει ότι ο ΟΦΗ σήμερα δεν έδωσε χαρά, αλλά πήρε πολλά συναισθήματα και απεριόριστη δύναμη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στους μαθητές: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά, γιατί από σας παίρνουμε απεριόριστη δύναμη. Θέλω να το ξέρετε αυτό, είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ήρθαμε να δώσουμε χαρά, ήρθαμε να πάρουμε δύναμη και χαρά από σας, γιατί εσείς ξέρετε να παλεύετε στη ζωή και να βγαίνετε πάντα νικητές. Το ίδιο θέλουμε και εμείς να κάνουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε, για όλους τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες, ανοίγουμε την αγκαλιά μας και τους κάνουμε να νιώθουν ότι είναι σπίτι τους. Μέσα στην οικογένεια τους. Για να νιώθουν όμορφο και να μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό. Είναι της εποχής, να έρχεται κόσμος ταλαιπωρημένος από άλλες χώρες. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και να αγαπάμε όλο τον κόσμο, γιατί και εμείς μπορεί να χρειαστεί να πάμε κάπου αλλού και να ζητήσουμε αγάπη από αυτούς».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ντίνας πρόσθεσε: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα μάθημα και να μας δώσετε εσείς χαρά. Να ακούτε τους δασκάλους σας και να συνεχίσετε τον αγώνα σας καθημερινά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News