Στην Εθνική Νέων U-18 o Μάνος Παπαδάκης του ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Στην Εθνική Νέων U-18 o Μάνος Παπαδάκης του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια κλήση σε εθνικό συγκρότημα για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου

Tεράστια επιτυχία και δικαίωση για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή της Κ19 ΟΦΗ Μάνο Παπαδάκη (γεν. 2002) αποτελεί η κλήση του από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Νίκο Κεχαγιά στην Εθνική Ομάδα Νέων U-18!

O Μάνος Παπαδάκης βρίσκεται μεταξύ 22 ποδοσφαιριστών από ΠΑΕ της Super League αλλά και από το εξωτερικό (Φορτούνα Ντίσελντορφ), που κλήθηκαν για προπονήσεις που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 9 έως 11 Δεκεμβρίου.

Φέτος ο Παπαδάκης αγωνίζεται στην Κ19 του ΟΦΗ, με συμμετοχές είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, σε όλα τα παιχνίδια. Πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Κ17 και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ’94. Στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ είχε πάει από την Ακαδημία της Χερσονήσου όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Να μην ξεχνάμε επίσης, την ενεργή παρουσία που είχε στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ και ήταν βασικό στέλεχος όταν το 2018 το συγκρότημα των Νέων είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Έτσι συνεχίζεται η… παράδοση των τελευταίων μηνών και άλλος ένας παίκτης του ΟΦΗ καλείται σε εθνικό συγκρότημα! Ο Μάνος Σμπώκος από την Κ17 είναι ενεργό μέλος της Εθνικής U17 ενώ και άλλα παιδιά από την Κ17 (Χαλκιαδάκης, Σωμαράκης, Βασιλάκης, Γωνιωτάκης, Φωτιάδης, Μπερικάκης) έχουν κληθεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές. Επίσης πρόσφατα και παιδιά από την Κ15 του ΟΦΗ (Καρανδινός, Φαϊτάκης) είχαν προσκληθεί για προπονήσεις με την Εθνική U15 στον Άγιο Κοσμά.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι μαζί με τον Σμπώκο που προαναφέραμε, στην Εθνική U17 είναι επίσης από την Κρήτη ο πρώην συμπαίκτης τους στον ΟΦΗ και νυν της Κ17 του ΠΑΟΚ Τίτος Κουτεντάκης, ο Ψιμόπουλος του Εργοτέλης και ο Χανιώτης Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ. 

Να τονίσουμε ότι στις κλήσεις βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Ρέθυμνο και τώρα αγωνίζεται στην Κ19 της ΑΕΚ, ο Θανάσης Κώτσιος.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον κ. Κεχαγιά στην Εθνική Νέων U18 είναι οι:

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΥΛΛΟΓΟΣ
Χατζηγιαννάκης ΧρήστοςΠαναθηναϊκός
ΘεοχάρηςΓιώργοςΑΕΚ
ΜαρμαρίδηςΧρήστοςΑΡΗΣ
ΑβεντισιάνΑβέντιςΠΑΟΚ
ΡίζοςΙωάννηςΑτρόμητος
ΚώτσιοςΘανάσηςΑΕΚ
ΣιδεράςΓιώργοςΠαναθηναϊκός
ΠαπαδάκηςΜανώληςΟΦΗ
ΠαναγιώτουΠαναγιώτηςΠΑΟΚ
ΚατσικάςΣτέφανοςΑΕΚ
ΤσιπούραςΔημήτρηςΞάνθη
Καραμπέρης ΘωμάςΠΑΟΚ
ΝτούλιαςΧαρίλαοςΠαναιτωλικός
ΚουτσάκηςΑναστάσιοςΠανιώνιος
ΚαρβούνηςΠαύλοςΠαναθηναϊκός
ΚυριακίδηςΑλέξανδροςFortuna Dusseldorf
ΜπελεβώνηςΧρήστοςΠαναιτωλικός
ΓρόσδηςΒασίληςΠΑΟΚ
ΜιχόπουλοςΘανάσηςΑστέρας Τρίπολης
ΚοσίδηςΜιχάληςΑΕΚ
ΣάνιΡονάλντοΑτρόμητος
ΛώληςΑλέξανδροςΠΑΣ Γιάννινα
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News