«Πάγωσε» το Γεντί Κουλέ με την κατάρρευση του πρώην βουλευτή Γιώργου Δεικτάκη

ΟΦΗ
«Πάγωσε» το Γεντί Κουλέ με την κατάρρευση του πρώην βουλευτή Γιώργου Δεικτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνει μάχη για τη ζωή του αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ, ο πρώην βουλευτής

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, το Γεντί Κουλέ «πάγωσε» καθώς ο πρώην ηρακλειώτης βουλευτής, Γιώργος Δεικτάκης, που είχε πάει στο γήπεδο και ήταν στη Θύρα 9 στα επίσημα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων.

Διασώστες έτρεξαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ εκτός γηπέδου για να πάει νοσοκομείο, μέσα σε χειροκροτήματα από την κερκίδα…

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής υπέστη ανακοπή και του έγιναν μαλάξεις από τους διασώστες σε ασθενοφόρο έξω από το γήπεδο...

Με ανακοπή στο ΠΑΓΝΗ

Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς.

Από την πρώτη στιγμή έπεσαν πάνω διασώστες και γιατροί, του έγινε ΚΑΡΠΑ, ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Τασόπουλο, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.

«Βρίσκεται στα ΤΕΠ, στο Χειρουργικό, εκεί όλοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καταβάλλουν προσπάθειες. Του κάνουν ανάνηψη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο κ. Τασόπουλος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε ιστορικό με την καρδιά του, ενώ πριν από έναν μήνα μάλιστα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News