ΟΦΗ-ΑΕΚ: Βάλσαμο για τις απώλειες, η νίκη στο «Γεντί Κουλέ»

Απόψεις
ΟΦΗ-ΑΕΚ: Βάλσαμο για τις απώλειες, η νίκη στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι δυο διψούν για τη νίκη για να καλύψουν χαμένους βαθμούς, που θα σηκώσουν την ψυχολογία των ομάδων και των φίλων τους.

Το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ είναι από τα πιο αινιγματικά της σεζόν, την συγκεκριμένη περίοδο.

Και οι δυο ομάδες διψούν για νίκες ώστε να μετρήσουν βαθμούς στον πίνακα, αλλά και για να καλύψουν χαμένους βαθμούς, που θα σηκώσουν την ψυχολογία των ομάδων και των φίλων τους.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, την ισοπαλία με τον Άρη στο ΑΟΚΑ και την τρανταχτή ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ενδιάμεσα μόλις που πήγε να ανακάμψει με τη νίκη της στο Περιστέρι, μετά την ήττα από την Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ των ισχυρών εντυπώσεων έκατσε πολύ με τις απανωτές ήττες του από Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Λάρισα. 

Στα τελευταία 8 παιγνίδια που καταγράφουν μια τάση «φόρμας», ο ΟΦΗ έχει μόλις τρεις νίκες και πέντε ήττες, έχοντας να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τις 26 Οκτωβρίου (με Ξάνθη 2-0).

Στο ίδιο διάστημα η ΑΕΚ μετρά επίσης τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός). Η πρόκληση του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», είναι τεράστια και για τις δύο…

Αναμενόμενη η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ με ΟΦΗ

Δικαιώθηκε η εκτίμησή μας, παρά της αντίθετες εισηγήσεις της Αστυνομίας, ότι το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών της ΑΕΚ το Σάββατο  στο «Γεντί Κουλέ».

Το παράθυρο της μεμονωμένης παρουσίας οπαδών, ήταν χρησιμοποιημένο ξανά από τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπως στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ όπου είχε απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση για τους φιλοξενούμενους. «Με κόσμο της ΑΕΚ στην «6» το πιθανότερο, είχαμε γράψει στις 19 του μήνα, επισημαίνοντας:

«Από τη στιγμή που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει επιτρέψει τις μεμονωμένες μετακινήσεις, οι φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στη θύρα 6 του Γεντί Κουλέ στο ματς της ομάδας τους με τον ΟΦΗ, όπως έγινε σε προηγούμενες αγωνιστικές. Παρά το όχι της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν συμφωνεί παρά το δυνατό ναι του ΟΦΗ, ούτε με τη μεμονωμένη μετακίνηση...».

Αξίζει να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναδούμε τα γήπεδα μας γεμάτα από κόσμο και με την παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες κι ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

-Καλή επιτυχία στον Νίκο Καραμπατάκη, που πιάνει δουλειά στην Τριγλία και με πρώτο αντίπαλο τον δύσκολο Ιωνικό. Ο 48χρονος τεχνικός, μας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όσο βρέθηκε στον ΟΦΗ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News