Σίμος: Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα μας

ΟΦΗ
Σίμος: Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δίνει το μήνυμα του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ»…

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του εκφράζει ο Γιώργος Σίμος για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», με τον τεχνικό του ΟΦΗ να επισημαίνει ό,τι μπορεί τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος να μην είναι αυτά που θα ήθελε η ομάδα όμως υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

«Ό,τι θεωρείται δυσκολία για τον καθένα μας σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατός και να έχεις πάντα στη μνήμη σου ότι ξεπέρασες μια δυσκολία. Αυτό είναι μέρος της ζωής και είναι και μέρος του ποδοσφαίρου. Άρα και εμείς βιώνουμε συναισθήματα χαρούμενα ή όχι και μέσα από αυτά περνάμε στην επόμενη μέρα… Όντος τον τελευταίο μήνα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, παρότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι υπάρχει μεγάλη πίστη και μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας», τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνεχίζει:

«Έχουν κερδίσει 16 βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και 17 και 21 με την απόδοση τους. Είμαστε σίγουροι για την ικανότητα τους, για την απόδοση που μπορούν να πιάσουν και όλοι θα αγωνιστούμε με την καρδιά μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο που τους χρειαζόμαστε».

Αναφορικά με την ΑΕΚ ο Γιώργος Σίμος εκφράζει τον σεβασμό του στους κιτρινόμαυρους όμως εκείνο που τον απασχολεί είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του:«Σεβόμαστε πάρα πολύ την ΑΕΚ, είναι πάρα πολύ μεγάλος αντίπαλος, από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας όμως με όλο το σεβασμό εμείς αυτή τη στιγμή το μόνο που θα κοιτάξουμε είναι η δική μας ομάδα, το πώς εμείς θα μπορέσουμε να πιάσουμε τη μέγιστη απόδοση, πως εμείς θα μπορέσουμε να έχουμε την μέγιστη αγωνιστικότητα που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News