Αν ο ΟΦΗ υποστηρίξει τους... αλγόριθμούς του, μένει ψηλά

Απόψεις
Αν ο ΟΦΗ υποστηρίξει τους... αλγόριθμούς του, μένει ψηλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τέσσερις αγωνιστικές που έρχονται του δίνουν αβαντάζ που καλείται να εκμεταλλευθεί. - Οι ψηλές και οι... κοντές ομάδες του πρωταθλήματος και άλλα...

ΟΦΗ δείχνουν οι «αλγόριθμοι» στις 4 προσεχείς αγωνιστικές...

Οι «αλγόριθμοι» που παρακολουθούμε χρόνια για όλα τα πρωταθλήματα, δίνουν στον ΟΦΗ περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές του στη ζώνη της εξάδα,  στις προσεχείς τέσσερις αγωνιστικές. Δηλαδή στα τρία παιγνίδια έδρας με ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και εκτός έδρας με τη Λαμία.

Δίνουν μέσο όρο συγκομιδής 1.44 ανά ματς, έναντι 1.34 του Άρη και 1.18 της Ξάνθης. Πλεονάζει η ΑΕΛ με 1.47 αλλά ένα βαθμό πίσω του, ενώ για τον Ατρόμητο που είναι δυο βαθμούς πίσω, δίνεται στο ίδιο διάστημα 1.18 μέσος όρων βαθμών ανά αγώνα. (1.38 για τον Παναθηναϊκό)

-Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ΟΦΗ μεταγραφικά τον Ιανουάριο είναι σε υψηλό βαθμό προχωρημένες…

Η άμυνα, αχίλλειος πτέρνα (και) της ΑΕΚ, δείχνουν οι αναλύσεις

Λίγα λόγια για την ΑΕΚ που έρχεται στο "Γεντί Κουλέ" για το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, αναζητώντας διεξόδους που θα την βγάλουν από τους φετινούς εγκλωβισμούς της. Είδαμε ενδιαφέρουσες αναλύσεις που καταδεικνύουν φέτος την άμυνά της ως την  αχίλλειος πτέρνα της, καθώς έχει καταφέρει σε ελάχιστα παιχνίδια να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Χαρακτηριστικό -σύμφωνα με την ανάλυση του enwsi.gr) είναι επίσης το γεγονός πως βρίσκεται συνεχώς πίσω στο σκορ.

Όπως αναφέρεται από τα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στα επτά (με Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Βόλο, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη) και από αυτές τα κατάφερε μόλις τρεις φορές. Κόντρα στον Αστέρα στη Τρίπολη για την 2η αγωνιστική που πήρε τη νίκη (3-2) στην εκπνοή με το γκολ του Σιμόες, με τον Βόλο στη Ριζούπολη που βρέθηκε να χάνει από το τακουνάκι του Τόρες και έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (3-2) και απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ όπου ήταν πίσω στο ημίχρονο με το γκολ του Μανούσου και με τα τέρματα του Ολιβέιρα κατάφερε να νικήσει. Όλες οι ανατροπές της Ένωση πάντως, έχουν τον κοινό παρονομαστή πως έχουν το 3-2.

-Κανένα κλητήριο θέσπισμα, για κείνους που έλαβαν το εξώδικο από σκανδαλωδώς αμειβόμενο σωτήρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζητάει και τα ρέστα, θα δούμε;

-Το 2018-19, η Premier League υπολόγισε ότι το 82% των φάσεων που πήγαν στο VAR ήταν σωστές και ελπίζει, ότι το ποσοστό μπορεί να αυξηθεί  περίπου στο  96%. Το γεγονός ότι μερικές αποφάσεις είναι υποκειμενικές, σημαίνει ότι η ακρίβεια του 100% είναι αδύνατη.

-Ομολογουμένως υπάρχουν αλλοιώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη διαιτησία, αφού τα ποσοστά αυτά δεν προσεγγίζονται..

-Για «ξενόφερτους» και «κακομοίρηδες» γράφει στην ανακοίνωση της η Καλαμάτα για την ΚΕΔ, με αφορμή την διαιτησία του Αγγελάκη στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο!

-Τους κόλλησε όλους στον τοίχο ο Μουρίνιο πριν το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχω αντιμετωπίσει καλές ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός»!

-Εκπληκτικό κι αυτό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ετοιμάζεται να επιστέψει στη δράση με τη Γιουβέντους, που υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του Champions League. Έχει λείψει μόλις σε δύο παιχνίδια στις έξι τελευταίες σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ή αν προτιμάτε σε δύο ματς στα 65 που έδωσαν σε αυτό το διάστημα οι ομάδες του, Ρεάλ και Γιουβέντους! Πέρυσι, λόγω τιμωρίας (στο ματς με Βαλένθια) από τον αγώνα με τους Γιουνγκ Μπόις και την σεζόν 2015-16, με τη Ρεάλ έλειψε στον πρώτο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι, λόγω τραυματισμού.

-Αλλά κι ο Μέσι φθάνει τους 700 επίσημους αγώνες στην Μπαρτσελόνα. Είναι ήδη δεύτερος, πίσω μόνο από τις 767 συμμετοχές του Τσάβι. Για 16η σεζόν στην Μπαρτσελόνα μετρά 44 εμφανίσεις και 38 γκολ ανά έτος, έχοντας κατακτήσει 34 τίτλους.

-Αξιολογημένα κρίνεται επιτυχής η παρέμβαση του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά στο Δίκτυο Εθνικών Πλατφορμών για τη Σύμβαση Macolin, θέτοντας υπόψη του κ. Ντε Τυς και των μελών του Δικτύου ζητήματα που αφορούν τη νομική μορφή, τη δομή, τις πολιτικές, τις διαδικασίες, τους μετέχοντες κ.α. στην υπό σύσταση Εθνική Πλατφόρμα, προσβλέποντας στη μεταφορά τεχνογνωσίας που έχει ήδη αναπτυχθεί μεταξύ των Μελών του Δικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News