Κ19 ΟΦΗ: Έχασε τις ευκαιρίες και το ματς στο Περιστέρι

ΟΦΗ
Κ19 ΟΦΗ: Έχασε τις ευκαιρίες και το ματς στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τέλος κρίθηκε η αναμέτρηση με ήττα 3-1 από τον Ατρόμητο για την ομάδα Κ19 ΟΦΗ

Οι χαμένες ευκαιρίες κόστισαν την ήττα για την Κ19 ΟΦΗ στο Περιστέρι με 3-1 από τον Ατρομητο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Στο 8ο λεπτό ο Νιτσάκης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 36’ ο ίδιος σούταρε εκ νέου, με τον Σηφάκη να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή αντέδρασαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 47’ ο Κουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Νοικοκυράκη να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Κοκολέση.

Στο 70ο λεπτό ο γκολκίπερ του Ατρόμητου απέκρουσε την κεφαλιά του Μπέρκη. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους στο 80’,  ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσακίρης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0.

Δυο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου ο Νοικοκυράκης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μείωσε σε 3-1 για τον ΟΦΗ.

Ατρόμητος: Κοκολέτσης, Πολίτης, Πομώνης, Γούλας, Γιαννακίδης, Ξενοιπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Νιτσάκης, Ζούνης, Ανθουλάκης. ‘Επαιξαν και οι Ρίζος, Σέλληνας, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Παπαδάκης (45’ Δολαψάκης), Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής (80’ Σαβουϊδάκης), Αυγουστάκης, Ψαρράς, Καλαϊτζάκης (75’ Σκέντζος), Μαρινάκης (45’ Μπέρκης), Νοικοκυράκης, Σταυρακάκης (45’ Κουράκης), Παπιομίτογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News