ΟΦΗ

Η Ελένη Μπούση στη μάχη κατά του καρκίνου

H μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελεί την κινητήριο δύναμη του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου» στο Σικάγο

Με οικοδέσποινα την Ελένη Μπούση, μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό γκαλά του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας Καρκίνου» 

(“Hippocratic Cancer Research Foundation”), στο Σικάγο, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Το γκαλά πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Aon Grand Ballroom, στο Navy Pier του Σικάγο και κατά τη διάρκειά του συγκεντρώθηκε το ποσό του 1.500.000 δολλαρίων, το οποίο η Ελένη Μπούση, που είναι η πρόεδρος του “Hippocratic Cancer Research Foundation”, θα διαθέσει το ποσό αυτό στη μάχη κατά του καρκίνου.

Σύμμαχός της σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο κορυφαίος ογκολόγος Λεωνίδας Πλατανιάς, που ηγείται της ογκολογικής μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Northwestern Memorial, “Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center”, η οποία νοσηλεύει σ’ ετήσια βάση, 16.000 καρκινοπαθείς.

Η εν λόγω κλινική διαθέτει 300 γιατρούς, ερευνητές κι επιστήμονες, που είναι αφοσιωμένοι στη μάχη κατά του καρκίνου. Τους τελευταίους 12 μήνες η ογκολογική κλινική έχει λάβει περισσότερα από 5.000.000 δολάρια σε δωρεές, μέσω του “Hippocratic Cancer Research Foundation”, κινητήριος δύναμη του οποίου είναι η Ελένη Μπούση.

Ο πατριάρχης της οικογένειας Μπούση, Δημήτρηςς, με τον εκ των υιών του Γιώργο και τον εγγονό του Δημήτρη 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια