Πρωινό φιλικό για ΟΦΗ με ΠΟΑ στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
Πρωινό φιλικό για ΟΦΗ με ΠΟΑ στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών

Η Super League 1 έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του EURO 2020 αλλά ο ΟΦΗ θα βρεθεί και σήμερα στο ΒΑΚ, καθώς έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον ΠΟΑ. Η φιλική αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και μπορούν να την παρακολουθήσουν μόνο εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Εντωμεταξύ, χθες ανακοινώθηκε ότι ο Λισάντρο Σεμέντο με ποσοστό 43,1%, αναδείχτηκε "Player of the Month" για το μήνα Οκτώβριο έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων του ΟΦΗ. Μετά από κλήρωση, η τυχερή που κερδίζει μια διπλή πρόσκληση και θα παρακολουθήσει το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (30/11, 19:30) από τη Θύρα 8 του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης", είναι η Έφη Μυρθιανού, η οποία θα έχει την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον MVP και να παραλάβει το δώρο της από τα χέρια του. 

Πρόστιμο 5000 ευρώ

Για καπνογόνα που άναψαν κατά την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων, η ΠΑΕ ΟΦΗ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5000 ευρώ, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Αυτό είναι το δεύτερο πρόστιμο για την ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου υπήρξε τιμωρία 1500 ευρώ. Τα ποσά δεν είναι μεγάλα αλλά είναι πολύ αυστηρός ο Πειθαρχικός Κώδικας, γι' αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ συνιστά στον φίλαθλο κόσμο να είναι απόλυτα προσεκτικός σε όλα τα παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News