Κουτρουμπής: «Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί και συγκεντρωμένοι»

Ποδόσφαιρο
Κουτρουμπής: «Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί και συγκεντρωμένοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ

Με απόλυτη συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι έτοιμοι για το αυριανό σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στο OFI TV για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο ματς με τη Λάρισα, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός: «Ήταν το πρώτο μου ματς ως βασικός με την ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό, γιατί είχα καιρό να αγωνιστώ. Δυστυχώς δε συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά και εγώ προσωπικά για να πάω ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει να χάσει για 44 ματς. Το βασικό που πρέπει να έχουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς, καταφέρνοντας από 0-2 να χάσουμε το παιχνίδι».

Για την προσέγγιση που υπάρχει στον ΟΦΗ πρόσθεσε: «Σίγουρα αν κερδίσεις ένα ντέρμπι, όπως αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνει επίπεδο και η ομάδα. Παίρνουμε και εμείς ψυχολογία, αλλά όλα τα ματς δίνουν τρεις πόντους, έτσι και αυτό. Οπότε το βλέπουμε, όπως τα υπόλοιπα. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Ακόμη κι αν κερδίζουμε, δε θα κλειστούμε ποτέ πίσω. Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αυτό νομίζω το δείχνουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News