Το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ τελικά... συνεχίζεται για Τζήλο στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ!

Απόψεις
Το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ τελικά... συνεχίζεται για Τζήλο στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφητική η ανάρτηση του Μανόλη Γρηγοράκη μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό! - Ζήλος Περέιρα στον ορισμό Τζήλου… και Μανούχου στον αγώνα του Σαββάτου!

Ο Περέιρα των 22.500 ευρώ τον μήνα που θρέφει ευωδιαστό μέλλον από την Ελλάδα για την υπόλοιπη ζωή του στην Πορτογαλία ή όπου αλλού, όρισε διαιτητή τον Τζήλο στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Οι λόγοι που τίθενται προς σχολιασμό είναι ευνόητοι, μέσα στο συρφετό των καταστάσεων που καταγράφονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής ρέφερι - καλός κι άξιος-  είχε οριστεί στο VAR του περιβόητου αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, με όλα τα γνωστά και μη εξαιρετέα.

Θέλετε και το άλλο; Ο Μανούχος από την Αργολίδα που ορίσθηκε στο VAR του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, έχει μείνει στη τρέχουσα σεζόν αρνητικός πρωταγωνιστής ως διαιτητής στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2, όπου δεν έδωσε τα δύο πέναλτι στους γηπεδούχους, που όπως αποδείχτηκε ήταν καραμπινάτα.

Τα επισημαίνουμε απλά, ως διαρκώς υποψιασμένοι (όχι καχύποπτοι) σε αυτό το πρωτάθλημα, σκεπτόμενοι πόσο δίκιο είχε ο συνάδελφος μας Μανόλης Γρηγοράκης, με όσα έγραψε έγραφε στο Facebook, μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκού. Ιδού η προφητική ανάρτηση του Μανόλη Γρηγοράκη αμέσως μετά το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας:

-«Σκέψεις στη Σούπερλιγκ να πάει μια βδομάδα πίσω το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ του ερχόμενου Σαββάτου για να μην πέσει πάνω στο χτεσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»!!!

Για τον κ. Τζήλο, πάντως, ισχύει απολύτως! Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνεχίζεται για εκείνον στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ! (Το καλό είναι ότι είχε σφυρίξει επιτυχώς το διπλό του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).

Τέλος πάντων, ας ευχηθούμε και στους δύο και στην υπόλοιπη διαιτητή αποστολή που όρισε η ΚΕΔ για το παιγνίδι του Ηρακλείου να έχουν μια σωστή διαιτησία το Σάββατο κι όλα αυτά να είναι μια ακόμη ιστορία ελληνικού ποδοσφαίρου, βγαλμένη από τα βάθη...

[Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας). Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Απτόσογλου (Αθηνών). 4ος: Φωτιάς (Πέλλας). VAR: Μανούχος (Αργολίδας) AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας). Παρατηρητής: Φαντόπουλος (Πειραιά)]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News