Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα η Κ17 ΟΦΗ

ΟΦΗ
Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα η Κ17 ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνώρισε την ήττα με 1-4 από τον Ατρόμητο σε ένα ματς που δέχτηκε τρία γρήγορα γκολ

Άσχημη τροπή από νωρίς πήρε το παιχνίδι της Κ17 του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, που έγινε σήμερα το πρωί στο Ατσαλένιο. Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-4 ωστόσο όλα κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά όπου η ομάδα δεν είχε συγκέντρωση, έκανε πολλά λάθη και βρέθηκε πολύ γρήγορα με 0-3 πίσω στο σκορ.

Στο 8’ ο Δαλαμήτρας με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 14’ διπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου για να έρθει στο 18’ ο Γκουτίδης να σημειώσει το 0-3 και να «κλειδώσει» από νωρίς την επικράτηση της ομάδας του. Το σοκ για τον ΟΦΗ ήταν φανερό στο α’ ημίχρονο και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα γκολ.

Στην επανάληψη πάντως η Κ17 του ΟΦΗ έδειξε βελτιωμένη και πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, φτάνοντας στο 84’ στην μείωση του σκορ 1-3 με γκολ του Σωμαράκη μετά από πάσα του Χαλκιαδάκη. Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Λάγγας διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για την ομάδα του Περιστερίου.

Κ17 ΟΦΗ: Θαλασσινός, Χνάρης, Κορνηλάκης (46' Θεοδοσουλάκης), Σμπώκος, Γωνιωτάκης, Καφούσης (71' Αμανάκης), Μπερικάκης, Βασιλάκης, Φωτιάδης (76' Χατζηπαράσχος), Αποστολάκης (76' Χαλκιαδάκης), Γεωργαλής (46' Σωμαράκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δήμος, Τρόκα, Λάγγας, Γκαμάνης, Ζάννης, Καραμάνης (56' Μουντές), Παροτσίδης (56' Οικονόμου), Ντόκο, Δαλαμήτρας (81' Μάδι), Γκουτίδης (74' Καλομοίρης), Μπουρνέλης (81' Γεωργόπουλος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News