ΟΦΗ, υπομονή και στήριξη... σε μια ομάδα που μεγαλώνει

Απόψεις
ΟΦΗ, υπομονή και στήριξη... σε μια ομάδα που μεγαλώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τα παιγνίδια του. Στις δημιουργικές ομάδες και οι πιο αναπάντεχες ήττες μπορούν να τις ανεβάζουν ολόκληρο όροφο

-Οι απόψεις έχουν διατυπωθεί από τον υπογραφόμενο, νωρίς για τον ΟΦΗ της τρέχουσας σεζόν:

-«Η νέα αγωνιστική περίοδος, είναι ουσιαστικά το πρώτο ολοκληρωμένο βήμα του προγράμματος που προωθείται από το πρότζεκτ της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας και της ολοκλήρωσης του ρόστερ από το πάρε-δώσε, διαπνέεται σε όλα τα επίπεδα από τους εμπνευστές και εκτελεστές του. »Όπως κάθε τι νέο που έχει δημιουργικά χαρακτηριστικά, απαιτεί υπομονή και στήριξη, παρά τις πιθανές επιμέρους διαφωνίες, κυρίως λόγω του μοντέλου στο οποίο έχουμε εθιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα». (Νέα Κρήτη 7 Ιουλίου 2019)

-Και για την επιλογή Σίμου: «Έτσι σαραντάρη με όρεξη, όνειρα και δουλευταρά τον θέλει τον προπονητή ο Γιάννης Σαμαράς. Νέο κι ωραίο, χωρίς φθορά και εμποτισμό από το βαθύ περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαιρικού «τσίρκου». Κάπως έτσι, όπως είχε φέρει τον Γκέραρντ στα 45 του, από την Ολλανδία, ο Καζανάκης. Ο Σίμος, το πάλαι ποτέ «πουλέν», είναι στα 41…» (Νέα Κρήτη 9 Ιουλίου 2019)

Αυτός είναι ο αθλητισμός και τα παιχνίδια του. «Ο Ολυμπιακός δεν έγινε ομάδα Final Four επειδή νίκησε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Όπως δεν ήταν για λιθοβολισμό πριν από πέντε μέρες στη Βιτόρια". Το ίδιο απολύτως αντίστροφα ισχύει για τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, επειδή έχασε το πρώτο ματς κυπέλου στην Καβάλα!

«Αισθάνομαι βιασμένος από τους παίκτες μου (για την ήττα της ΑΕΛ στην Καλαμάτα), όσοι παίζουν τις Κυριακές και μας έχουν φέρει στην 6η θέση δεν ήταν ίδιοι με τους χθεσινούς. Τέτοιες αναμετρήσεις κάνουν τις ομάδες μεγάλες, εμείς θέλουμε την ηρεμία γιατί παίζουμε παιχνίδι με τον ΟΦΗ που και αυτός έχασε αλλά έπαιζε με αναπληρωματικούς». (Αλέξης Κούγιας, πριν το ματς ΑΕΛ – ΟΦΗ)

-Γιατί κύριε Αλέξη δεν θέλετε φίλους του ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΛ, λέγοντας όχι στα 200 εισιτήρια; Τρέμετε την τρομερή ηχώ του «ΟΦΗ ολέ»;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News