Άντεξε ένα ημίχρονο η Κ17 του ΟΦΗ με Ολυμπιακό

ΟΦΗ
Άντεξε ένα ημίχρονο η Κ17 του ΟΦΗ με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προηγήθηκε με 2-1 στην Ελιά αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 2-5

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα Κ17 του ΟΦΗ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Ελιά και ήταν εξ’ αναβολής για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Έτσι παρότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-1, οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο β’ ημίχρονο και τελικά επικράτησαν με 2-5.

Στο 8ο λεπτό από μπαλιά του Βασιλάκη, ο Χαλκιαδάκης ήταν αυτός που έκανε το 1-0 ενώ στο 10’ έχασε τεράστια ευκαιρία ο Φωτιάδης για δεύτερο γκολ. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και είχε στο 12’ μια διπλή ευκαιρία με Λιάτσο και Συρμή, με τον Μακατουνάκη με ισάριθμες αποκρούσεις να κρατά το 1-0 για να φτάσουμε στο 25’ όταν ο Κίτσος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πάσαρε στον Συρμή, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να ισοφαρίζει 1-1. Στο 36’ ο Λέλεκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και έφτασε στον Φωτιάδη, με τον επιθετικό του ΟΦΗ να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, σκορ που παρέμεινε στα πρώτα 45 λεπτά παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός με τον Λιάτσο.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση 2-2 με σκόρερ τον Σταμούλη με κοντινή προβολή και στη συνέχεια η Κ17 του ΟΦΗ δεν άντεξε περισσότερο στην πίεση. Στο 55’ μετά από ενέργεια του Λιοφάγου, ο Συρμής με κοντινό σουτ έδωσε για πρώτη φορά στο ματς προβάδισμα με 2-3 στον Ολυμπιακό. Με σουτ του Χρήστου στο 70’ έγινε το 2-4, στο 77’ ο Φωτιάδης έχασε την ευκαιρία να ξαναβάλει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Γιαλεδάκη να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, για να έρθει στο 85’ να ολοκληρώσει μία αντεπίθεση με γκολ ο Χρονακόπουλος για το τελικό 2-5.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Βασιλάκης, Χνάρης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης (78’ Βιτώρος), Λέλεκας (67’ Αμανάκης), Φωτιάδης, Καφούσης (78’ Μπέης), Θεοδοσουλάκης, Χαλκιαδάκης (46’ Αποστολάκης), Κορνηλάκης (56’ Γεωργαλής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Δούμας, Πάστρας, Κίτσος (81’ Παπακωνσταντίνου), Κασέμι (67’ Χρονακόπουλος), Σταμούλης (67’ Χρήστου), Συρμής (75’ Σπυριδάκης), Λιάτσος (81’ Ποιμενίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News