Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα για την πρόκριση σήμερα ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ
Κύπελλο Ελλάδος: Καβάλα για την πρόκριση σήμερα ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στη μακεδονική πόλη στις 17.15

Πέντε μέρες… φωτιά για τον ΟΦΗ σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς σήμερα (17:15, Cosmote Sport 2) αντιμετωπίζει την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας και την Κυριακή ακολουθεί η «μάχη» στη Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, με ξεχωριστή σημασία η κάθε μια, ενώ η… διπλή αποστολή αναχώρησε χθες με 23 ποδοσφαιριστές για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα «στρατοπεδεύσει» ως το τέλος της εβδομάδας.

Η δυσάρεστη εξέλιξη από αγωνιστικής πλευράς είναι η απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο, αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατο τον κρατούν στο Ηράκλειο. Με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Αργεντίνος είναι πολύ δύσκολο να προλάβει και το ματς με τη Λάρισα, καθώς σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσε να ταξιδέψει μόνος του μέσα στην εβδομάδα.

Έτσι, δημιουργείται… πονοκέφαλος στη μεσαία γραμμή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, όπου έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Νέιρα.

Στον ΟΦΗ βλέπουν βήμα-βήμα τις υποχρεώσεις που έχουν μπροστά και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον σημερινό πρώτο αγώνα με την Καβάλα για την 5η φάση του Κυπέλλου. Ασφαλώς και θέλει ένα σκορ πρόκρισης, προκειμένου να απλοποιηθούν τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ». Αναμφίβολα είναι το φαβορί, όμως ο Γιώργος Σίμος έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση, καθώς πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού η τεχνική ηγεσία έχει κάνει ένα κεντρικό σχεδιασμό για τα δύο ματς, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Εκτός του Μεγιάδο, στην αποστολή δε μετέχουν οι Σηφάκης, Μπολάκης, Περδίκης, Μίγγος και ο τραυματίας Δεληγιαννίδης.

Οι ενοχλήσεις που είχαν οι Μπράουν και Φιγκεϊρέντο από το ματς με την Ξάνθη δεν ήταν κάτι σοβαρό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται κανονικά στις επιλογές του προπονητή.

Αναλυτικά η 23αδα της κρητικής ομάδας: Γουάλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Φερέιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News