Ο ΟΦΗ καλπάζει ως αγέρωχος καβαλάρης!

Απόψεις
Ο ΟΦΗ καλπάζει ως αγέρωχος καβαλάρης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε αγωνιστική επικυρώνει την πραγματική του αξία του με την αύρα της ευχάριστης έκπληξης του εφετινού πρωταθλήματος από κάθε άποψη.

Καβαλάρης ο ΟΦΗ καλπάζει στο πρωτάθλημα της Superleague 1 με μια ακόμη εξαιρετική παράσταση. Η Ξάνθη απέναντι του στάθηκε υποδεέστερα ως ανταγωνίστρια, όταν μίλησαν ξεκάθαρα τα ατού από το οργανωμένο ρεσιτάλ της κρητικής ομάδας.

Από την 3η θέση ολοκάθαρα από την 8η αγωνιστική ο ΟΦΗ του πρωταθλήματος, κοιτάει ψηλά τον πήχη του, ανεβάζοντας τα κίνητρα για την συνέχεια που αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική.

Οι φίλοι του τον τίμησαν στο «Γεντί Κουλέ» με τη μεγαλύτερη παρουσία τους στις κερκίδες, όπως αποδείχτηκε με την εικόνα αλλά και τα περισσότερα εισιτήρια ως τώρα στη σεζόν. Αλλά και η τηλεοπτική αποδοχή ολοένα αυξάνεται καθιστώντας το συμβόλαιο του υπερχειλισμένα ανταποδοτικό, ίσως και μικρό μπροστά στην δεσποτική ποδοσφαιρική του παρουσία.

-Κυριολεκτικά κρητικό γλέντι η νίκη του!

Ήταν ένα μάθημα για τις ομάδες που έρχονται στο "Γεντί Κουλέ" να "καταστρέψουν" τον μοναδικό τρόπο παιγνιδιού του ΟΦΗ. Αυτή τη φορά με οργανωμένο τρόπο που κάλυπτε η βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου...

Ο Κίκο Ραμίρεθ είπε μεγάλες αλήθειες στη συνέντευξή του και για το διαφορετικό ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι δύο ομάδες, για τη δίκαιη νίκη του που "σκόραρε δίκαια", σε ένα πολύ έντονο ματς. "Ήταν πιο πιεστικοί από εμάς, είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, εκτός του πέναλτι που έχασαν". Ωραίος.

Την άλλη μεγάλη αλήθεια την είπε για τους παίκτες της Ξάνθης, για τις διαμαρτυρίες τους στη διαιτησία. Γιατί ήταν νωπή η χαρισματική νίκη από το VAR με τον Παναθηναϊκό και ίσως νόμιζαν πως θα συνέχιζε… η Λαμπρή.

Το τεράστιο θέμα που βγαίνει από τον ΟΦΗ κάθε αγωνιστική είναι ότι επικυρώνει την πραγματική του αξία του ή αν το θέσουμε στην πραγματική του διάσταση τον τίτλο της έκπληξης του εφετινού πρωταθλήματος από κάθε άποψη.

Η συνέχεια είναι η πεμπτουσία μια ομάδας που θέτει στόχους και προχωρεί με γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ο ΟΦΗ περνά τα εμπόδια και ανεβάζει τον πήχη του για να φτάσει εκεί όπου υπάρχουν τα όνειρά του.

Μια ομάδα, χωρίς «αφεντικά» (με εισαγωγικά), χωρίς παρασκηνιακή δράση, χωρίς «άρματα», «αρματωλούς» και «κλέφτες», μοιάζει με μια ορχήστρα που δίνει παραστάσεις με μουσική υψηλής συχνότητας στο Μέγαρο και αυξάνει την ποσότητα των θεατών που απαιτούν την ποιότητα!

Όαση πραγματική μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δες τι γίνεται παντού στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, τα ρεπορτάζ, τους επικοινωνιολόγους, τις κόντρες, τη γενικότερη έκφραση. Τυχερός και ο κόσμος της αθλητικής δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο. Έχει επανέλθει μετά τις εποχές Γκέραρντ, σε έναν περιβάλλον έμπνευσης και δημιουργίας. Ίσως με αυτή τη διαδρομή και τα όμορφα χαρίσματα της ομάδας, να αναδειχτούν και ποιητές!

-Αγέρωχος (υπερήφανος, που δεν σκύβει, δεν πτοείται, αρχοντικός) "με ταπεινότητα ως ο τέλος", όπως σοφά δήλωσε μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής προπονητής του πρωταθλήματος Γιώργος Σίμος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News