Χαμόγελα ικανοποίησης για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα ικανοποίησης για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Φιγκεϊρέντο και Μπράουν έστειλαν το «μήνυμα» για πολύ δουλειά και στη συνέχεια

Η νίκη επί της Ξάνθης όπως είναι λογικό προκάλεσε κλίμα ευφορίας στον ΟΦΗ, με τους ποδοσφαιριστές να το χαίρονται με την ψυχή τους στα αποδυτήρια.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Ηρακλείου εδραιώνεται στη πρώτη 5αδα είναι πολύ σημαντικό, καθώς έχουν δουλέψει πάρα πολύ από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η ικανοποίηση αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις μετά τα χθεσινό ματς, με τον Ζοάο Φιγκεϊρέντο να τονίζει ότι η σκληρή δουλειά συνεχίζεται από όλους..

«Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να έχει την κατοχή της μπάλας. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά συνεχίσαμε. Όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος άρχισε να είναι νευρικός και άνοιξε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος φορ και πρόσθεσε: «Δεν ξεκίνησα πολύ καλά, αλλά κατάφερα να μπω στο ρυθμό του αγώνα. Πέτυχα το γκολ, μετά από μια εξαιρετική πάσα του Ναμπί και συνεχίσαμε να δουλεύουμε. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά μπορώ να δώσω περισσότερα και πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά».

Από την πλευρά του ο Κρις Μπράουν στάθηκε στο γεγονός, ότι ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης:  «Αν δούμε ολόκληρο το παιχνίδι, ήταν μια δίκαιη νίκη για μας. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε και ο αντίπαλος κάποιες ευκαιρίες, αλλά αξίζαμε το αποτέλεσμα».

Για την παρουσία των Κρητικών στην πρώτη 4αδα επισήμανε: «Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα που είναι ψηλά. Ήταν μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς προσπαθούμε να παίζουμε τον τρόπο μας».

Τέλος, τόνισε για το μηδέν παθητικό στην άμυνα: «Πάντα προσπαθούμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, δε θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Προπονούμαστε πολύ για αυτό, είναι πάντα ένα στόχος και τον καταφέραμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News