Γιώργος Σίμος: Συγκέντρωση 110% κόντρα στην Ξάνθη

ΟΦΗ
Γιώργος Σίμος: Συγκέντρωση 110% κόντρα στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται αύριο τους Ακρίτες και ο τεχνικός της στέλνει το μήνυμα…

Συγκέντρωση στο 110% ζητάει ο Γιώργος Σίμος από την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ οι αντίπαλοι διαθέτουν ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα κάτι που μαρτυρά τόσο η 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα όσο και οι εκτός έδρας νίκες της επί της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού…

Ο Γιώργος Σίμος επίσης αναφέρθηκε, σε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας στο youtube, στην πολύ καλή προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη αγωνιστική στο «Γ.Καραϊσκάκης» αλλά και στην καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ», καλώντας τον κόσμο να βρεθεί αύριο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:«Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια με τον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε είχε αρκετά θετικά σημεία, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε και να βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε πράγματα».

Για την Ξάνθη:«Η Ξάνθη έχει μία καλή ομάδα, βρίσκεται 3η. Έχει κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αυτό λέει πολλά. Η συγκέντρωση και η απόδοση που πρέπει να 'χουμε, πρέπει να κινηθεί στο 110%, για να δημιουργήσουμε συνθήκες νίκης. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο.

Για τον κόσμο: «Όταν παίζουμε στο σπίτι μας η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική, ελπίζω να ΄χει περισσότερο κόσμο, ειδικά στη Θύρα 1 λόγω του μηνύματος που έχει επικοινωνήσει η ομάδα για τον καρκίνο του μαστού. Ελπίζω όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να έχουμε χαρεί το ποδόσφαιρο και να 'χουμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News