Σίμος: «Ο ΟΦΗ… μεγαλώνει μέσα από τέτοιες καλές εμφανίσεις»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Ο ΟΦΗ… μεγαλώνει μέσα από τέτοιες καλές εμφανίσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 41χρονος τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του

Ο ΟΦΗ δεν ήταν απλά ανταγωνιστικός απόψε το βράδυ στο Καραϊσκάκη, καθώς διεκδίκησε στα ίσια το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μέσα από την τακτική της προσέγγιση, προσπάθησε σε όλο το 90λεπτο να έχει τα δικά της διαστήματα υπεροχής και να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Ο 41χρονος τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, ενώ τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, η ομάδα του Ηρακλείου… μεγαλώνει.

Αρχικά επισήμανε στην τοποθέτηση του: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σε μια δύσκολη έδρα, μια πολύ καλή ομάδα, που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και είναι στις 32 καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Ένα αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Νομίζω ότι έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνα, που τον χάρηκαν και οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, αλλά και όσοι τον παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Η ομάδα μας θεωρώ ότι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και είχαμε πολλά θετικά πράγματα μέσα στον αγώνα. Μέσα από τέτοιες αποδόσεις, όπως τη σημερινή, παρόλο που το σκορ λίγο μας στεναχωρεί, η ομάδα μας… μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Το συναίσθημα των ποδοσφαιριστών μας στα αποδυτήρια, με όλο το σεβασμό απέναντι στον Ολυμπιακό, ότι λίγο αδικήσαμε τους εαυτούς μας, δίνει μεγάλη χαρά για το μέλλον. Η ομάδα μας… μεγαλώνει μέσα από αυτή τη διαδικασία και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του στο Champions League, να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Η χώρα μας χρειάζεται βαθμούς. Εμείς συνεχίζουμε και… μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Ερωτηθείς για το στόχο του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Στόχος μας είναι η καθημερινή βελτίωση. Ο επόμενος αγώνας, μέρα με τη μέρα φτάνοντας εκεί και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που έχουμε φτάσει. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος. Θέλουμε να αποκτήσουμε μια βάση παιχνιδιού, μια φιλοσοφία και στο τέλος θα δούμε που φτάσαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News