Nίκη της Κ15 του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ

ΟΦΗ
Nίκη της Κ15 του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League…

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Κ15 του ΟΦΗ κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, στο γήπεδο της Ελιάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Κακουλάκη να κάνει το σουτ και τον Μπαλαμωτή να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 10’ ο Ζαχαριουδάκης σούταρε εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς στο 19ο λεπτό, με τον Σκιαδαρέση να σουτάρει και τον Χαλκιαδάκη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 28’ ο Καρανδινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τέρματος του Μπαλαμωτή.

Στο 35ο λεπτό ο Κλάψας νίκησε τον Χαλκιαδάκη για το 1-1, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 71’ ο Φανουράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας μας, ενώ στο 75’ ο Δεληγιαννίδης μείωσε σε 2-1 για την ΑΕΚ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ματς.

Κ15 ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης (69’ Χότζα), Καρανδινός, Σαλούστρος, Κώτης, Φαϊτάκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Κακουλάκης, Μακράκης (53’ Φανουράκης), Κλάδος (62’ Τζεβαμπίνας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News