Οι "δανεικοί" που είναι... του ΟΦΗ και ο καφές με τον Γιάννη Σαμαρά!

Απόψεις
Οι "δανεικοί" που είναι... του ΟΦΗ και ο καφές με τον Γιάννη Σαμαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έχουν πάρει τόσο ζεστά στην ΑΕΚ με τον Μεγιάδο που τα δημοσιεύετα σηκώνονται καθημερινά για να επιδείξουν το θέμα. Πότε με την επιμονή του Ιλία Ίβιτς, τώρα προβάλλοντας την καλή σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μιχάλη Μπούση, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ πάει συχνά ΟΑΚΑ όταν παίζει η ΑΕΚ και τα λένε μαζί!

Σταμάτησαν τις αναφορές ότι θα πάνε στην Τσακανίκα, αφού πλέον ξέρουν καλά ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει τρομερή ρήτρα στα χέρια της μέχρι τις 30/6/2020 και με χρήματα που μπορεί να δαπανήσει ο ίδιος να κρατήσει, επομένως όποιος θέλει τον παίκτη μπορεί να συζητήσει μόνο μαζί του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σεμέντο (μετά τις αναφορές περί Ολυμπιακού και άλλων), με τη ρήτρα να είναι μεγαλύτερη με τη Φορτούνα Σίταρντ. Όταν σου πάνε εξαιρετικά οι «δανεικοί» είναι σπουδαίο. Όπως και με το Μάνο…

Ένας καφές με αυθεντικά υλικά ποδοσφαίρου!

 Πολύ σπάνιο να βρεθείς σε ποδοσφαιρική παρέα με παράγοντες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και μην γυρίσει η κουβέντα στα παρασκήνια του ελληνικού πρωταθλήματος με τους γνωστούς «big» πρωταγωνιστές και τα… εργαλεία τους.

 -Κι όμως στον ΟΦΗ στον καφέ που ήπιαμε την Παρασκευή με τον Γιάννη Σαμαρά, το Νίκο Νιόπλια, τον Ηλία Πουρσανίδη και άλλους ηγετικούς πυλώνες της κρητικής ομάδας, μαζί με συναδέλφους, οι συζητήσεις ήταν ατόφια ποδοσφαιρικές. Πότε για το μοντέλο του ΟΦΗ, άλλοτε για το ματς με τον Ολυμπιακό, άλλοτε για τα τμήματα ανάπτυξης των «Κ» και άλλα θέματα συζήτησης.

 -Φυσικά πάντα δελεάζουν οι ιστορίες του Νίκου Νιόπλια στο ποδόσφαιρο που πραγματικά συνεισφέρουν ως εμπειρία στο να αναζητείται το ανώτερο. Ο «Κόκκος» έχει βρει δημιουργικό ρόλο και γλώσσα επικοινωνίας στην νυν ηγεσία ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με τον Γιάννη Σαμαρά, που τον κάνουν να χαίρεται πολλαπλά τη νέα του δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο.

 -Ο Γιάννης Σαμαράς, μπορεί να μιλά χαμηλόφωνα, αλλά η συνήθειά του αυτή, αντικειμενικά προσφέρεται για άσκηση της ακοής για όσους είναι δίπλα του και θέλουν ακούσουν απολαμβάνοντας παράλληλα και το φρέντο εσπρέσο τους!

-Το μοντέλο ποδοσφαίρου που παίζει ο ΟΦΗ αποτελεί ουσιαστικά, ως βασικό είδος, νεωτερισμό στα ψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά είναι γνωστό σφόδρα ως εικόνα στους φιλάθλους από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 -Υπάρχουν όμως και τα ειδικά σημεία με βάση τα δεδομένα της ελληνικής νοοτροπίας, που ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, είναι διαθέσιμος να μοιραστεί με τους αθλητικούς συντάκτες σε ειδικές συναντήσεις στο ΒΑΚ και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η επιμόρφωση ή αν θέλετε ενημέρωση, στοχεύει καλώς στην αρτιότερη γνωστική ενημέρωση αυτού που επιχειρείται και ήδη θαυμάζεται από το κοινό με τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

 -Πρόσωπα δόξας του ΟΦΗ, φέρνουν πάντα συνειρμούς ωραίων εποχών στον ΟΦΗ και κάνουν την οικειότητα βαθύτερη. Ο Γιάννης Σαμαράς, ποτέ δεν πίνει ουίσκι. Το είπαμε κι αυτό, με αφορμή την φωτογραφία που είχαμε βγάλει τότε με ένα ποτήρι στο χέρι ο καθένας. Με ουίσκι ο υποφαινόμενος, με μπύρα ο Σαμαράς. Θα μπορούσε όμως να ήταν και το άλλο αγαπημένο του «τικ», τότε, δηλαδή «Bacardi Cola»!

 -Γιατί ο Σαμαράς δεν προχώρησε στο μοντέλο που έφερε στον ΟΦΗ, όταν του προτάθηκε επισταμένως από τον Γόντικα στον Παναθηναϊκό; «Δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες», είναι μια από τις απαντήσεις που μας έδωσε αναπτύσσοντας όλα όσα ακολούθησαν στους «πράσινους»…

 -Περιστρεφόμαστε γύρο από τον Σαμαρά, διότι με τον Πουρσανίδη τα είπαμε την προηγούμενη φορά και για τον Νιόπλια που πάντα βγάζει λέξεις μέσα από ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό περιβόλι, θα τα πούμε στον επόμενο καφέ, εκτενέστερα. Όπως τότε στο αγαπημένο στέκι μας στο «Αριγκάτο»!

 -Νιώθουμε κάθε φορά μαζί τους, όπως τότε στον ΟΦΗ που φορούσαν τα κοντά πανταλονάκια… Καθένας με τις εμπειρίες της ζωής, φτιάχνει τα καλά του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News