Σίμος: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό με Ολυμπιακό»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό με Ολυμπιακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του φιλικού με τον Εργοτέλη ο Γιώργος Σίμος μίλησε για το ματς στο «Καραϊσκάκη»

Το σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη είχε τη δική του χρησιμότητα για τον ΟΦΗ, που πλέον κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για το ματς στο Παγκρήτιο, αλλά στάθηκε κυρίως στο παιχνίδι-πρόκληση με τους Πειραιώτες στο «Καραϊσκάκη».

Αρχικά, τόνισε ο 41χρονος τεχνικός: «Να ευχαριστήσουμε τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία, σ’ αυτόν τον φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που κάναμε. Ήταν ένας αγώνας πολύ χρήσιμος για μας. Τον χρειαζόμαστε για να πάρουμε κάποιες εντάσεις αγώνα και αυτό ήταν σημαντικό. Αύριο έχουμε μία προπόνηση αποκατάστασης και ελπίζω Δευτέρα απόγευμα να είμαστε όλοι υγιείς και να αρχίσουμε προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα».

Για τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του ανέφερε: «Δεν υπάρχει προβληματισμός. Σίγουρα, όμως θα πρέπει να δούμε τυχόν αδυναμίες και να προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση. Δε θέλουμε να δεχόμαστε γκολ και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Αναλυτικότερα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα μας, την οποία εκπροσωπεί επάξια στην Ευρώπη. Εμείς με μεγάλο σεβασμό σε όλες τις ομάδες, δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο προπόνησης, στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Εμείς κοιτάμε η δική μας απόδοση να κυμανθεί στα επίπεδα που θέλουμε, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από το παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλη την εβδομάδα».ην 

Από την πλευρά των παικτών, ο Θανάσης Ντίνας ανέφερε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για να πάρουμε ρυθμό και εμείς που δεν έχουμε λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ώστε όταν μας ζητηθεί να είμαστε έτοιμοι. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Σίγουρα το τελικό σκορ δεν είναι το καλύτερο, αλλά το σημαντικό είναι σε ένα φιλικό παιχνίδι, όλοι οι παίκτες να πάρουν κάποια αγωνιστικά λεπτά».

Όσο για το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκη" πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Είναι ένα καλό παιχνίδι για να τεστάρουμε ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις μας. Ένα δυνατό ματς στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, όμως πιστεύω ότι αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα στα παιχνίδια, δε θα αλλάξει κάτι στο πλάνο μας. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News