Έχασε στην Ελιά η Κ17 ΟΦΗ με 1-2 από τον Πανιώνιο

ΟΦΗ
Έχασε στην Ελιά η Κ17 ΟΦΗ με 1-2 από τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προηγήθηκε με τον Γωνιωτάκη, απώλεσε ευκαιρίες και για άλλα γκολ και τελικά ηττήθηκε

Η Κ17 του ΟΦΗ αντιμετώπισε σήμερα τον Πανιώνιο στην Ελιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής γνωρίζοντας την ήττα με 1-2.

Μια ήττα που με βάση την εικόνα του α’ ημιχρόνου αδικεί τον ΟΦΗ, καθώς μπήκε πολύ δυνατά προηγήθηκε και θα μπορούσε με τις φάσεις που δημιούργησε να σημειώσει κι άλλα γκολ. Τελικά με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χαϊκάλη ο Πανιώνιος γύρισε το ματς και πήρε το εκτός έδρας τρίποντο.

Στο 6ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Μπερικάκη, ο Γωνιωτάκης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ, ο οποίος συνέχισε να πιέζει την εστία του Πανιώνιου. Δύο μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο Σωμαράκης, δοκάρι είχε ο Μπερικάκης αλλά τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 με τον Χαϊκάλη να σκοράρει λίγο πριν την ανάπαυλα.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, με τον ΟΦΗ ναι μεν να έχει την κατοχή αλλά χωρίς να απειλεί αξιόλογα, με εξαίρεση μία σέντρα σουτ του Σωμαράκη που χτύπησε στη συμβολή των δοκών. Τελικά στο 71’ σε μία αντεπίθεση του Πανιωνίου, ο Χαϊκάλης έκανε το 1-2, με το γκολ να αποσυντονίζει τον ΟΦΗ που παραλίγο να δεχτεί και τρίτο γκολ σε ευκαιρίες των Αργυρίου (δοκάρι) και Χαϊκάλη (απόκρουση Μακατουνάκη). Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με εντός έδρας ήττα…

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης (46’ Καφούσης), Χνάρης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης, Λέλεκας (60’ Θεοδοσουλάκης), Φωτιάδης, Βασιλάκης, Σωμαράκης (68’ Γεωργαλής), Αποστολάκης (78’ Χαλκιαδάκης), Μπερικάκης (78’ Κορνηλάκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αυγερινός, Ταρσανάλης, Μανωλάς (68’ Γαρμπής), Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Αντωνέας (78’ Μπερνάρντο), Ζαμάνης, Αργυρίου, Χαϊκάλης, Αρβανίτης (58’ Τσιουρής), Λαζάρου (68’ Πετράκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News