ΟΦΗ

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι το μεγαλύτερο ψυχικό φάρμακο»!

Το εκπληκτικό σχόλιο του Αντώνη Μισαργόπουλου, σε φωτογραφία ανάμνησης του Ευγένιου Γκέραρντ και των αθλητικών συντακτών του Ηρακλείου

 Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Μισαργόπουλος, βρέθηκε πιο μπροστά από αυτό που οι περισσότεροι μπορούσαν να σκεφτούν!

Σε φωτογραφία που αναρτήσαμε στο Facebook και βλέπετε από ένα δείπνο των δημοσιογράφων του Ηράκλειου με τον Ευγένιο Γκέραρντ στις αρχές τις δεκαετίας του ‘90, ο φιλοσοφημένος άνθρωπος του τοπικού μας ποδοσφαίρου σχολίασε τα εξής  

[«Αγαπημένε μου Στέλιο αυτές οι αναμνήσεις είναι η μεγαλύτερη περιουσία μας!
Σε ένα κόσμο που τα πάντα είναι τίποτα πλέον και όλα κάθε μέρα είναι διαφορετικές εκδηλώσεις του ίδιου πράγματος, αυτές οι φωτογραφίες είναι το μεγαλύτερο ψυχικό φάρμακο !
Γιατί υπάρχουν στιγμές που ζεις και στιγμές που σε ζουν και εσύ μια ζωή είχες και από τα δυο!».]

Η φωτογραφία είναι από μια από τις πολλές βραδιές Γκέραρντ και δημοσιογράφων, αυτή τη φορά στο «Κονάκι» του αείμνηστου συνθέτη και πιανίστα Γιώργου Παπαδάκη στο «Κονάκι» (Κοκκίνι Χάνι). Εκεί με πρωτοβουλία των αθλητικών συντακτών του Ηρακλείου, έγινε η πρώτη μεγάλη βραδιά με τιμώμενο πρόσωπο τον Ολλανδό που άλλαξε πολλά όχι μόνο στον ΟΦΗ αλλά και στον τρόπο που η ίδια η κοινωνία αξίωνε από το ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία να τονίσουμε, ότι οι σχέσεις με τον Ολλανδό ήταν διαρκείς με τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου, σε ταβέρνες, μπαράκια και καφετέριες, όπου οι συζητήσεις ήταν πιο ελεύθερες και έξω καρδιά.

Ο Γκέραρντ ήθελε τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ να είναι ενήμεροι για τη δουλειά του και για τον λόγο αυτό, τους ήθελε στις προπονήσεις και στις προετοιμασίες, για να είναι «διαβασμένοι» με τις κινήσεις και να ενημερώνουν καλύτερα το φίλαθλο κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια