Σίμος: Θέλουμε αυτή τη φιλοσοφία

ΟΦΗ
Σίμος: Θέλουμε αυτή τη φιλοσοφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν για τη νίκη του ΟΦΗ Σιμέντο, Σωτηρίου και Φιγκεϊρέντο…

Στην ανατροπή του σκορ και στην αντίδραση των παικτών του μετά το προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σίμος.

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-1 τους Αρκάδες, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρεται στην απόδοση της ομάδας του μετά το γκολ του Φερνάντεθ και στην επιλογή να μην ξεκινήσει τον Δημήτρη Μάνο ως βασικό.

«Αυτή θέλουμε να είναι η φιλοσοφία μας, να παίζουμε κυριαρχικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Κρατάμε την αντίδραση στο γκολ που δεχθήκαμε, αλλά και την αντίδραση του κόσμου που συνέχισε να μας στηρίζει και για άλλη μια φορά δίνω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες για την προσπάθεια τους», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο τεχνικός του ΟΦΗ ενώ για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα και την απόφαση να μην ξεκινήσει βασικός ο Μάνος: «Έχουμε ένα ρόστερ από ενδεκαδάτους παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο, είμαστε ένα μικρό σύνολο αλλά μονιασμένο και ο κάθε παίκτης αισθάνεται τον συναγωνισμό και τον ανταγωνισμό στην θέση του».

Σιμέντο: Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ

Ο Λισάντρο Σεμέντο ήταν διπλά ικανοποιημένος μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα Τρίπολης, αφού πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα «μελανόλευκα» στη φετινή σεζόν.

Σεφτέ στα γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ έκανε ο Πορτογάλος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 επί των Αρκάδων στο Γεντί Κουλέ και στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του: «Νιώθω καλά γιατί έψαχνα το γκολ πέντε παιχνίδια τώρα, έπαιζα καλά αλλά δεν σκόραρα. Τώρα τα κατάφερα και είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί η ομάδα κέρδισε. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο μου αρέσει, αλλά είναι σημαντικό ότι είναι ο τύπος παιχνιδιού που η ομάδα θέλει να παίζει. Για αυτό με έφεραν εδώ, για να παίζουμε έτσι, να συνδυάζομαι με τους υπόλοιπους παίκτες. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μου είναι εύκολο να παίζω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Σωτηρίου: Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας

Ο Δημήτρης Σωτηρίου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν πανικοβλήθηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ κι αντέδρασε σωστά, ώστε να φτάσει στη νίκη.

«Διατηρήσαμε την ηρεμία μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Άλλες φορές μας βγήκε περισσότερο και άλλες όχι όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τους τομείς που χρειαζόμαστε», ανέφερε στη NOVA ο Έλληνας γκολκίπερ.

Φιγκεϊρέντο: Ο ΟΦΗ έδειξε ότι είναι δυνατή ομάδα

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γκολ του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τον ΟΦΗ.

«Νιώθω χαρούμενος. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στην αρχική 11άδα, το πρώτο μου γκολ. Είμαστε μια δυνατή ομάδα και αυτό φαίνεται. Όταν δεχτήκαμε το γκολ, ο κόσμος ήταν αυτός που μας έκανε δυνατότερους και μας έδωσε ώθηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News