Ηττήθηκε με 1-4 η Κ19 ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ
Ηττήθηκε με 1-4 η Κ19 ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα πολλά λάθη που έγιναν στο πολύ κακό για την ομάδα α' ημίχρονο

Βαριά ήττα με 1-4 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ σήμερα στην Ελιά από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν κατάφερε να συνεχίσει θετικά μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στο Βόλο. Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα πολλά λάθη στο πολύ κακό α’ ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα τέσσερα γκολ από τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας από την αρχή πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 7’ λεπτό ο Αλιμπαμπά ταλαιπώρησε την άμυνα από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζίμα, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 με κοντινό πλασέ.

Ο ΟΦΗ βρήκε αντίδραση στο 11’ με την πάσα του Παπιομήτογλου στον Νοικοκυράκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε 1-1. Η χαρά δεν κράτησε όμως πολύ καθώς στο 21’ σε άλλη μια επικίνδυνη επίσκεψη του Αστέρα στα καρέ των γηπεδούχων, η άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κανελλόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα για τον ΟΦΗ και έγιναν δυσκολότερα στο 32’ όταν ο Μιχόπουλος ξεμαρκαρίστηκε ωραία και με σουτ έκανε το 1-3.

Ο Αστέρας έδωσε από νωρίς διαστάσεις στην επικράτησή του με τον Αλιμπαμπά να κάνει και το 1-4 με νέο σουτ ήδη στο 35ο λεπτό.

Με τις αλλαγές που έγιναν στο β’ ημίχρονο από πλευράς ΟΦΗ και με την ομάδα της Τρίπολης να μην είναι τόσο επιθετική, το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με τις φάσεις να είναι λιγοστές…

Κ19 ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Καλαϊτζάκης (79’ Σαβουϊδάκης), Αυγουστάκης, Σταυρακάκης (46’ Παπαδάκης), Κουράκης, Νοικοκυράκης, Γαϊτάνης (46’ Μακριδάκης), Μπέκου (68’ Μπέρκης), Ψαρράς, Παπιομήτογλου (46’ Σκέντζος).

Κ19 ΑΣΤΕΡΑΣ: Καραχάλιος, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Γλυνός, Χριστόπουλος, Ταμουσάι, Τζίμας, Μιχόπουλος, Αλιμπαμπά, Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News