Ο Γιώργος Κουτρουμπής... βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Απόψεις
Ο Γιώργος Κουτρουμπής... βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμπειρία του, οι παραστάσεις του, ο τρόπος παιγνιδιού του, κάνουν την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ να προσδοκά πολλά με την επανεμφάνισή του στα γήπεδα…

Φαίνεται πως η ώρα του Γιώργου Κουτρουμπή στον ΟΦΗ έχει σημάνει. Από τις 30 Αυγούστου που έγινε η μεταγραφή του έχει κοντά ένα μήνα (μεθοδικής) δουλειάς και τεστ σε φιλικά (με Πλατανιά) για να ενεργοποιηθεί η παρουσία του στα πλάνα του Γιώργου Σίμου, που θα αποφασίσει αν τον χρησιμοποιήσει στο φουλ ή με χρόνους συμμετοχής.

Όλα τα δείγματα από τις προπονήσεις έχουν δείξει ότι έχει επανέλθει σε καλή ροή για την επαναφορά του, μετά τη γνωστή του αποχή από την αγωνιστική δράση τη περυσινή σεζόν.

 Ο Κουτρουμπής είναι παίκτης με εμπειρία και χαρακτήρα και ο ίδιος δείχνει να βρίσκει με τη φανέλα του ΟΦΗ τον καλό του εαυτό με τον οποίο δημιούργησε εξαιρετικές παραστάσεις στον Παναθηναϊκό και τη Στάνταρ Λιέγης.

Ο τρόπος παιγνιδιού του ταιριάζει στον τρόπο ανάπτυξης που δουλεύει ο Σίμος, αφού πέρα από την προσθήκη κανονικού κεντρικού αμυντικού για την ομάδα του ΟΦΗ, ο Κουτρουμπής το έχει να συνδέεται με τη μεσαία γραμμή, κάνοντας παιγνίδι από πίσω, έχοντας «υπηρετήσει» και την θέση του αμυντικού χαφ. Η «πρεμιέρα» του είναι σημαντική.

-Παίκτης με παραστάσεις από ομάδες με μεγάλους στόχους, από καλούς συμπαίκτες και δύσκολους αντιπάλους.

Ε, είναι εξαιρετικό! Με το καλό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News