ΟΦΗ: Το "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" έχει τώρα το λόγο...

Απόψεις
ΟΦΗ: Το "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" έχει τώρα το λόγο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά ο ΟΦΗ δεν είχε κανένα βαθμολογικό κέρδος με την ήττα στο Βόλο, τα στοιχεία της παρουσίας του στις τέσσερις αγωνιστικές έχουν θετική εικόνα, αφού τα τρία ματς από αυτά δόθηκαν εκτός έδρας και μάλιστα με αντιπάλους της ανώτερης κλίμακας όπως ο Παναθηναϊκός και ο Άρης και συγκομιδή 4 βαθμών. 

Στην έδρα έχει ήδη μία νίκη στο μοναδικό που έχει δώσει (με Παναιτωλικό), ενώ του παρουσιάζεται η ευκαιρία να αυξήσει τον μέσο όρο των πόντων του, καθώς έχει απανωτά δύο ματς στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ πάντως για πρώτη φορά δεν σκόραρε φέτος σε αγώνα, ενώ έχει δεχτεί γκολ (από ένα) σε κάθε αγώνα μέσα ή έξω.

Ο ΟΦΗ διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τα 4 γκολ παθητικό, μετά τον Ολυμπιακό (1) και τη Λάρισα (3), ενώ είναι τρίτος στον πίνακα σε βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας (4 βαθμοί) μαζί με τον Ολυμπιακό, μετά την ΑΕΚ και την Ξάνθη (6).

 Όσο κι αν είναι ακόμη νωρίς, η ταρίφα μετράει και όσο καλύτερες επιδόσεις, τόσο αυξάνονται και οι προσδοκίες για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα στην τριπλή κούρσα του πρωταθλήματος.

Το «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» έχει τώρα το λόγο για την εδραίωση μιας πορείας υψηλότερων στόχων…

-Καλό σημάδι αυτό, όταν μόνο το ένα ματς από τα επτά της αγωνιστικής που πέρασε είχε σίγουρο αποτέλεσμα πριν γίνει η τελευταία φάση, αυτό της ΑΕΛ με την Ξάνθη. Τα υπόλοιπα έξι άλλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης ήταν στο γκολ ή ισόπαλα.

-Είναι καραμπινάτο αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ (14) σε οκτώ  8 συνεχή παιχνίδια της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι αυτό γιατί ποτέ άλλοτε, ακόμη και από καταβολής της Α’ Εθνικής το 1959 δεν είχε ξεκινήσει  μια χρονιά έχοντας δεχτεί γκολ και στα οκτώ πρώτα του επίσημα ματς!

-«Ασήκωτο» προς το παρόν το συμβόλαιο του Γιάννη Αναστασίου με τον Ατρόμητο. 210 χιλιάδες ευρώ, δεν καθιστούν εύκολη την αποδέσμευσή του, αν και ο Γιάννης μπορεί να βρει το δρόμο της ομάδας.

-Φράσεις για τη συλλογή σας: «Μάγκεψαν και τα τούβλα και σφυράνε από τις τρύπες...» (Γιώργος υιός Σαββίδη, απαντά στον Καρυπίδη για το κάπως ειρωνικό του ποστ για τη φιλοξενία στην Τούμπα)

Δεν είναι πάντως παραγωγής του Γιωργάκη, όλα αυτά που συχνά επιχειρεί σε αναρτήσεις του. Φράσεις όπως η παραπάνω , μπορείς να την βρεις με τα κιλά σε ιστοσελίδες με ατάκες, γνωμικά, ρητά... Όπως και αυτή με τα τούβλα, τους μάγκες και τις τρύπες... Το επόμενο μπορεί να είναι «Τα μυαλά σου και μία λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος» (Από την ίδια λίστα)

-Πάνω από 600.000 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα ψήφισαν σε δημοσκόπηση της Marca, μετά την ήττα στην Γρανάδα, για το ποιοι είναι οι βασικοί υπαίτιοι της κρίσης. Βαλβέρδε και Γκριεζμάν, είναι στην κορυφή των κατηγορούμενων, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει η μη πίστη τους στον Μέσι για ανατροπή της κατάστασης.

Γενικά το 50% δείχνει τον Βαλβέρδε με το τεχνικό επιτελείο του (67% δεν του δίνουν πίστωση χρόνου), το 27% τους ποδοσφαιριστές και το 23% τη διοίκηση, θεωρώντας ότι η σοβαρή υπόθεση επηρεασμού (67%)  το μεταγραφικό σίριαλ με τον Νειμάρ, για τον οποίον θεωρούν ότι η Μπαρτσελόνα δεν τον χρειάζονταν.

-"Αν ακολουθείς ευθείες γραμμές , συντομεύεις τις αποστάσεις". (Λεωνίδας Παπαδοβασιλάκης τη Στοά του Αττάλου)

Αυτή τη φορά το σεμινάριο διαιτησίας της Superleague δεν είναι… ρουτίνας!

Επιτακτικό, όσο κι αν δεν αλλάξει κάτι στις νοοτροπίες του πρωταθλήματος, το  σεμινάριο διαιτητών της Super League που τρέχει αυτό το διήμερο στην Αθήνα. Αν λάβουμε υπόψιν το περιεχόμενό του, όπως το ανακοίνωσε η ΕΠΟ, οι φάσεις που έγιναν τις τέσσερις αγωνιστικές έχουν πολύ θέμα ανάλογα με το ποιόν της ανάλυσής τους. Πολύ κρίσιμο επίσης των πεδίο της εφαρμογής του VAR, για τη συνέχεια τη διοργάνωσης. Κύριοι στόχοι;  «Να πραγματοποιηθεί ανατροφοδότηση για την εισαγωγή και εφαρμογή του συστήματος του VAR με τους δύο τρόπους λειτουργίας (Van & Match Center). Να αυξηθεί η συνέπεια και η ενιαία εφαρμογή στις παρεμβάσεις του VAR (line of intervention). Να βελτιωθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων και οι τεχνικές διαχείρισης αγώνα». Μετά την ευρεία σύσκεψη Αυγενάκη και τα όσα ειπώθηκαν, το κάνει να μην είναι απλά ένα σεμινάριο ρουτίνας, επαναπαυμένων ηγετών και διαιτητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News