Nίκη για την Κ19 του ΟΦΗ στο Βόλο

Ποδόσφαιρο
Nίκη για την Κ19 του ΟΦΗ στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή επικράτησε 2-1 εκτός έδρας

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υποδομής της Super League Κ19 (1-2) πέτυχε η Κ19 του ΟΦΗ απέναντι στην αντίστοιχη του Βόλου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κουγιουμουτζή να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 22’ ο Παπιομίτογλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον γκολκίπερ του Βόλου να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 30’ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Παπιομίτογλου να περνά τρείς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και να σουτάρει, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42ο λεπτό ο Σταυρακάκης με προβολή έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο 60’ ο Νοικοκυράκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2 για τον ΟΦΗ, ενώ στο 71’ ο ίδιος έφτασε κοντά στο να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 75’ ο Σταυρακάκης έστειλε τη μπάλα άουτ, έπειτα από ωραία πάσα του Παπαδάκη.

Στο 81ο λεπτό η ομάδα του Βόλου μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιρίδη.

Μέσα στα επόμενα τρία λεπτά ο ΟΦΗ έχασε δυο ευκαιρίες να σκοράρει, αρχικά στο 83’ με τον Νοικοκυράκη και στη συνέχεια στο 84’ με τον Κουράκη, όμως και στις δυο περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Γαιτάνης (70’ Παπαδάκης), Κουγιουμουτζής, Δολαψάκης, Καλαϊτζάκης, Μαρινάκης, Ψαρράς (76’ Μπέκου), Παπιομίτογλου (91’ Σκέντζος), Μακρυδάκης, Νοικοκυράκης (91’ Μπέρκης), Σταυρακάκης (76’ Κουράκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News