Πρώτη νίκη για Κ17 ΟΦΗ, 3-0 τον Απόλλωνα

ΟΦΗ
Πρώτη νίκη για Κ17 ΟΦΗ, 3-0 τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νικηφόρο αποτέλεσμα συνοδεύτηκε η πρώτη φετινή αναμέτρηση στο Ηράκλειο

Τις εξαιρετικές προοπτικές που συνοδεύουν την φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ επικρατώντας σήμερα στο Ατσαλένιο με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ήταν η πρώτη φετινή νίκη στο πρώτο φετινό παιχνίδι στο Ηράκλειο, καθώς είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ωστόσο την Τετάρτη η Κ17 ΟΦΗ αγωνίζεται ξανά, παίζοντας στο γήπεδο της Ελιάς στις 16:30 στο εξ’ αναβολής της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα η Κ17 ΟΦΗ είχε θετική παρουσία με τρία γκολ, δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 15’ με προβολή του Σωμαράκη μετά από σέντρα του Βασιλάκη.

Ο σκόρερ είχε καλή στιγμή και στο 7’ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 19’ ο Λέλεκας είχε δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 54’ όταν μετά από κόρνερ του Καφούση, ο Σμπώκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σωμαράκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Στάθη.

Στο 80’ μετά από ωραία αντεπίθεση και πάσα του Γεωργαλή, ο Φωτιάδης έκανε το 2-0 ενώ στο 89’ ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την συνεργασία Μπερικάκη-Αποστολάκη και πλάσαρε ιδανικά για το τελικό 3-0. Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ριτσωτάκη.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Βασιλάκης (65’ λ.τ. Σπυριδάκης), Σημαιάκης, Σμπώκος, Χνάρης, Λέλεκας (61’ Αποστολάκης), Αμανάκης (55’ Μπέης), Καφούσης, Σωμαράκης (65’ Γεωργαλής), Χαλκιαδάκης (55’ Μπερικάκης), Φωτιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Στάθης, Στεφάνου, Ριτσωτάκης, Ρήγος (84’ Θανάση), Γκάμμις, Γκόγκος (58’ Περιβολαράκης), Παππάς (84’ Βολυράκης), Μουστάκας (58’ Γκρέμι), Λάμπρου, Γιαννάκη, Χριστόπουλος (84’ Μήτσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News