ΟΦΗ: Το μέλλον που βγαίνει από το παρόν!

Απόψεις
ΟΦΗ: Το μέλλον που βγαίνει από το παρόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρόμετρο η επιστροφή στο μέλλον της ισχύος της έδρας του "Γεντί Κουλέ" - Οι στόχοι αναδεικνύονται μέσα από την πορεία - Πρόκληση η άλλη "τριάδα" που έρχεται - Τσιλιανίδης και Μάνος χτυπάνε δυνατά την πόρτα της Εθνικής

-Το μέλλον βγαίνει από το παρόν. Έτσι δεν λένε; Έτσι δεν είναι; Το λέει και το τραγούδι!

Μας ήλθε στα χείλη βλέποντας το Σάββατο τον ΟΦΗ να συνεχίζει τόσο θετικά την πορεία του στο πρωτάθλημα, κλέβοντας τις παραστάσεις και την τρίτη αγωνιστική της Supeleague. Σούπερ και μέσα στο σπίτι, νικητής μάλιστα απέναντι στον δύσκολο ακόμη και με «δέκα» Παναιτωλικό, με μια εμφάνιση που δεν ήταν φορτσάτη, αλλά είχε την ουσία που απαιτεί το ποδόσφαιρο.

Το μέλλον βγαίνει από το παρόν του ΟΦΗ, γιατί βγάζει υγεία, παίζει μπάλα, έχει προσανατολισμό και αέρα στο παιγνίδι του και ανάβει καμπανάκια κινδύνου στις αντίπαλες άμυνες με την μεσοεπιθετική του γραμμή, αναδεικνύοντας το δίδυμο Τσιλιανίδη - Μάνου που έχουν πετύχει από τρία γκολ καθένας, «δεμένη» ασορτί με την ποιότητα των Ναμπί, Σεμέδο και τους παικταράδες Μεγιάδο Νέιρα.

Αυτό που ήταν ενθαρρυντικό στα μάτια κάποιων που έχουν δει πολύ ποδόσφαιρο στη ζωή τους, ήταν η ροή προς τη νίκη, που έφερε το τρίποντο χωρίς τη μεγάλη εμφάνιση, αλλά με μια ουσία που κυμάνθηκε από το μέτριο ως το καλό. Αυτές οι ομάδες που κερδίζουν εμφανώς ακόμη κι όταν δεν κάνουν παπάδες σε ένα ματς, είναι φτιαγμένες για να παράγουν αποτελέσματα.

Τα έχουμε πει από το καλοκαίρι. Ο ΟΦΗ έχει θεμελιώσει μέσα από το ποδοσφαιρικό το μοντέλο ισχυρές βάσεις για να δημιουργεί το μέλλον του, μέσα από το παρόν του.

Η καλοκαιρινή διάνα, χτύπησε κορυφή το καλοκαίρι με τον ερχομό των δύο Ελλήνων του Κοσμά Τσιλιανίδη και του «δικού» μας Δημήτρη Μάνου. Ο 25χρονος Τσιλιανίδης, έκανε καλό ποδαρικό  στις μεταγραφές και είναι ολοφάνερο ότι στον ΟΦΗ ανέβασε την αυτοπεποίθησή του.

Καθόλου τυχαία τα τρία γκολ και οι ασίστ, που θα ήταν δύο η μία δεν είχε ακυρωθεί από το VAR με τον Παναθηναϊκό ακυρώθηκε. Ο Μάνος έχει ανανεώσει τον αέρα του επιστρέφοντας στον ΟΦΗ, έχοντας ενσωματώσει την Κρήτη και στην προσωπική του ζωή με αγάπη!

Τσιλιανίδης και Μάνος, είναι τα δύο ονόματα που μπορούν να φέρουν ξανά τον ΟΦΗ με Έλληνες διεθνείς, κάνοντας την αρχή, μετά από χρόνια. Το ότι είναι ένα βήμα πριν, μάλλον θα το αισθάνεται καλύτερα απ’ όλους ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Εφαλτήριο η καταξίωση της ισχύος του «Γεντί Κουλέ»

-Η άλλη δυνατή αίσθηση από την νικηφόρο πρεμιέρα του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στην αλυσίδα των δύο εκτός έδρας θετικών αποτελεσμάτων, αφορά το ίδιο το «Γεντί Κουλέ». Για τον ΟΦΗ η επαναφορά της ισχύος και της δυναμικής της έδρας του, αποτελεί σπουδαίο χαρτί για την πορεία του στο πρωτάθλημα, αλλά και για την ίδια την αγωνιστική του συνέχεια… Αυτονόητα.

Οι στόχοι του ΟΦΗ στο τρέχον πρωτάθλημα θα αναδειχτούν από μόνοι τους στην πορεία, όπως ακριβώς θα διαμορφωθούν από αγωνιστική σε αγωνιστική και τη βαθμολογική συγκομιδή.

Η ομάδα παίζει με τον αέρα της, στοχεύει ψηλά, για να ικανοποιήσει την δουλειά και το ταλέντο της και σίγουρα οι στόχοι θα φανούν ως αυτονόητοι. Η συγκομιδή των τριών αγωνιστικών με τους 7 βαθμούς με έξω τον Άρη και τον Παναθηναϊκό και μέσα τον Παναιτωλικό, ενθουσιάζει.

Ο ενθουσιασμός αυτός περιλαμβάνει μαζί και τον κόσμο της ομάδας, ενώ για τον ίδιο τον ΟΦΗ η επόμενη τριάδα αγώνων, αποτελεί βαθμολογική πρόκληση έχοντας έξω αμέσως μετά τον Βόλο και συνεχόμενα μέσα τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο. Κυρίαρχο με τη νέα μορφή του πρωταθλήματος αποτελεί η καταξίωση της ισχύος της έδρας του ΟΦΗ με την παραδοσιακή της αύρα και δυναμική.

Θέμα πρότζεκτ Πόρτο και άλλες…

 Η συνεργασία με ευρωπαϊκές ομάδες που συγγενεύουν με την κουλτούρα που διέπει τον ΟΦΗ που βιώνουμε τώρα, είναι μέσα στο πρότζεκτ που λειτουργεί στην κρητική ΠΑΕ, εξ αρχής. Το «Sportime» ανέδειξε την Πόρτο ως μία από αυτές και ότι υπάρχει ήδη στα σκαριά ταξίδι στην Πορτογαλία, προκειμένου να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με την Πόρτο.  Προεργασία για τον σκοπό, αυτό έχει γίνει από τους επιτελείς του ΟΦΗ με Ισπανική και Ολλανδική ομάδα. Αναμενόμενο, από τη δυνατή στελέχωση του του scouting department.

Τζέημς Μποντ και τηλεοπτικά της Superleague 2!

Ωρολογιακή βόμβα που απειλεί να σκάσει στα χέρια της νέας διοίκησης της ΕΡΤ που αναμένεται να αναλάβει από σήμερα αποτελεί η Super League 2 επειδή εκκρεμεί η υπογραφή του υπεσχημένου από την προηγούμενη κυβέρνηση τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ.

Αυτό αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» τονίζοντας ότι οι παράγοντες επικαλούμενοι το προσύμφωνο με Βασιλειάδη «διεκδικούν δεκαπλάσια χρήματα από όσα λάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια οι ομάδες που ήταν στην αντίστοιχη κατηγορία.

Eπιμένουν να τους καταβληθεί από την ΕΡΤ το συνολικό ποσό των 15,3 εκατ. ευρώ προκειμένου να το μοιραστούν, ομάδες µε πολύ χαμηλή -σε όρους τηλεθέασης- εμπορική αξία (…).». Οι προτάσεις για περικοπή των απαιτήσεων που έχουν οι 12 ομάδες της Super League 2 είναι ως γνωστόν κατά 60%, 50% και 40%.

«Από την άλλη, στέλεχος της ΕΡΤ υποστηρίζει ότι «µε το 1/16 των χρημάτων που διεκδικεί η Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μπορούμε να αγοράσουμε 25 ταινίες Τζέιμς Μποντ (…).»

- Τρομερό να μην υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο στην ΕΠΟ για τους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας. Στα αζήτητα η καθυστερημένη προκήρυξη ενδιαφέροντος. Γράφεται ότι η ΕΠΟ μειώνει τις οικονομικές της απαιτήσεις από 8 σε 6 εκατομμύρια ευρώ και απευθύνεται στην COSMOTE…

-Έχει δίκιο ο Βίκτωρας. Θα μπαίνουν και μέσα κάποιες ΠΑΕ από το κόστος της διαιτησίας που μαζί με τα έξοδα VAR και μετακίνησης θ’ ανέβει στις 8.000 ευρώ, ανά παιγνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News