Σίμος: «Δίκαιη νίκη, με ωριμότητα και σωστή διαχείριση»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Δίκαιη νίκη, με ωριμότητα και σωστή διαχείριση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στην καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών

Αήττητος συνεχίζει ο ΟΦΗ στο ξεκίνημα της Super League 1, κατακτώντας σήμερα τη δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Γιώργος Σίμος στην ανάλυση του για το παιχνίδι, στάθηκε στην ωριμότητα με την οποία διαχειρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές όλες τις καταστάσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Αρχικά σχολίασε για την πρώτη εφετινή αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ»: «Ήταν το πρώτο ματς στο γήπεδο μας, στο σπίτι μας. Ήταν σα να είχαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια, δηλαδή με 11 εναντίον 11 και έπειτα όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Υπήρχε ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης μπορώ να πω. Αντιδράσαμε σωστά, δικαιούμαστε τη νίκη, έστω κι αν δεν ήρθε με τόση άνεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και σε όλους τους αγώνες. Από Δευτέρα ξεκινάμε πάλι δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν υπήρχε φόβος μετά τη μείωση του σκορ υπογράμμισε: «Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στην ομάδα μας. Δεν φοβηθήκαμε. Τα παιδιά διαχειρίστηκαν ώριμα όλες τις καταστάσεις. Όπως ανέφερα πριν άλλαξαν πολλά με την αποβολή. Εντελώς διαφορετικό ματς και λίγο περίεργο. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δικαιούνταν τη νίκη».

Για τα στοιχεία που κρατάει από το παιχνίδι πρόσθεσε: «Σε καμία στιγμή δεν πανικοβληθήκαμε. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ηρεμία και ωριμότητα. Τώρα πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε τα όρια μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιώνουμε τα σημεία που γίνονται λάθη».

Τέλος, μίλησε και για την υποδοχή από τους φιλάθλους: «Ο φίλαθλος κόσμος υποδέχθηκε ένθερμα την ομάδα και εμένα. Ευχαριστούμε για αυτό και τον θέλουμε κοντά μας. Εγώ εκπροσωπώ όλο το τεχνικό επιτελείο και όλοι ευχαριστούμε για την παρουσία του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News