Ήττα για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ με 2-3 από τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ με 2-3 από τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτό ματς έγινε σήμερα στο γήπεδο του Ατσαλένιου

Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ δε μπόρεσε να πάρει την πρώτη της εφετινή νίκη, καθώς ηττήθηκε 2-3 από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού για την 3η αγωνιστική.

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Στις εξέδρες και τα στελέχη της πρώτης ομάδας (Γιάννης Σαμαράς, Γρηγορής Τσινός, Νίκος Νιόπλιας), ενώ το πρώτο 45λεπτο παρακολούθησε ο Γιώργος Σίμος.

Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σταυρακάκη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν στο 24’ με τον Πανταζή, ενώ έκαναν την ανατροπή στο 45’ με τον Μπελεβώνη (1-2).

Ένα λεπτό νωρίτερα ο ΟΦΗ είχε μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αυγουστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Ηρακλείου προσπάθησε να πιέσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως στο 51’ δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Σκόνδρα.

Αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα, με τον Καλαϊτζάκη απλά να μειώνει στο 90’ για το τελικό 2-3.

ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Καλαϊτζάκης, Δολαψάκης, Αυγουστάκης, Μακρυδάκης (68’ Σκέντζος), Μαρινάκης, Ψαρράς (72’ Μπέρκης), Παπιομήτογλου (80’ Σαβουϊδάκης), Σταυρακάκης (68’ Γαϊτάνης), Νοικοκυράκης, Κουράκης (46’ Κουγιουμουτζής).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Παναγιωτίδης, Φραγκούλης, Θεοδώρου (60’ Μελιάδης), Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ντούκας (72’ Μουρατίδης), Σκόνδρας, Παναγιωτόπουλος (60’ Ντούλιας), Μπελεβώνης, Πανταζής (81’ Καρατσώλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News